Pakilerin 💩 Yeni Akımı

Neden uyarı veriyorsunuz yetkili arkadaşlar? Yoksa sizde mi
Post automatically merged:

Ülkesine gitmek istemeyenleri topluyoruz toplama kampına atıyoruz sonra su bile vermeden iş yaptırıyoruz zaten kendiliğinden ölürler :))

Hocam böyle şeylere kızıyoruz ama Ukranya'ya savaş açıldığında Ukranyalı kızlara da ülke olarak bir benzerini yapmadık mı?
Bizimkilerin yaptığı da çok iğrençti ama aynı şey değil biz 8-10 milyon Türk gidip bayrak sallayıp kızların videolarını çekip bunun gibi şeyler söylemedik. Tekrardan söylüyorum iki davranışta oldukça iğrenç ama bu vahabi köpeklerinin yaptıkları daha iğrenç ve aşırı tehlikeli bir boyutta

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Maalesef bu ga####lar çoğaldı Atacan ülkeden hepsini ebelerinin #### tersten görecekler

Neden uyarı veriyorsunuz yetkili arkadaşlar? Yoksa sizde mi

Ülkesine gitmek istemeyenleri topluyoruz toplama kampına atıyoruz sonra su bile vermeden iş yaptırıyoruz zaten kendiliğinden ölürler :))
Uyarı verme sebebi kufurun yasak olduğu onlarda sovuyorlardir o yüzden gönderiyi silmiyorlar rahat ol

Türk kızlarının erkek beğenmeme huyu vardı :D bizde paki kadınlara mı aynısını yapsak:D

Kız arkadaşıma anneme fln bunu yapsın. O herifi
S*kmessem o........ Çocuğuyum. Rep umrumda deil. Söylemezsem içimde kalırdı
tüm mültecilerin an..............
kaç puan uyarı alıyonuz ona göre ben de edeceğim küfür

Türk kızlarının erkek beğenmeme huyu vardı :D bizde paki kadınlara mı aynısını yapsak:D
biz de pakistana gidek madem artık

Irkçılık bazen iyidir bence
Ülkeyi korumaya çalışmanın adı ırkçılık falan değil. Irkçılık yapıyon diyen adamı alıcan atıcan Afganistan'a bi güzel üstünden geçicekler bunun görücek sonra tatava yapmayı.

Forumun bağnaz tayfasını da bu konuya bekliyorum, çok eğlenceli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,561
Üyeler
190,932
Son üye
ensmrt98
Geri