Arda0
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 731
palet bu airforce da 42.5 giyoyrum kaç numara almalıyım
Satıcıya sorarsanız daha doğru olur bencepalet bu airforce da 42.5 giyoyrum kaç numara almalıyım
boy kaçBen 1 numara büyük giyiniyorum.
Ayağım 47 palet 48 numara.
Markaya göre değişebilir paletle sudan çıkınca vakum oluyor.
Sonradan genişlemez.
Biraz uzun olanı tercih ederim ayakkabı niyetine olmaz gibime geliyor, hiç denemedim kesin fikrim yok.
W7YHDBGUBAGYH 47 ne a 7YAWHDTYAH knk afedersin ama shrekmisinBen 1 numara büyük giyiniyorum.
Ayağım 47 palet 48 numara.
Markaya göre değişebilir paletle sudan çıkınca vakum oluyor.
Sonradan genişlemez.
Biraz uzun olanı tercih ederim ayakkabı niyetine olmaz gibime geliyor, hiç denemedim kesin fikrim yok.
Ayağından yarım numara hatta 1 numara küçüğünü almanı öneririm.palet bu airforce da 42.5 giyoyrum kaç numara almalıyım
bi olion kangren zortAyağından yarım numara hatta 1 numara küçüğünü almanı öneririm.
Palet'i takmandaki amaç suyu yarması ve seni az yorgunluk ile fazla mesafe kat etmeni sağlamak.
Paletin uzununu alacaksın ve 1 numara ya da yarım numara küçüğünü alacaksın.
Nedenini soracak olursan da ; palet'e güvenerek deniz de açılırsın ve tam gücün bittiğin de hem de açıklar da ayağından palet'in çıktığını düşün![]()
Güzel kardeşim neden güzelce tartışmayı bilmiyorsun.bi olion kangren zort
bro şakasına dedim ne tartışmasıGüzel kardeşim neden güzelce tartışmayı bilmiyorsun.
Gel konuşalım yanlışım var ise düzelt.
( Yıllarca palet kullandım )
Havuz icin aliyom kısa aldım bide 1 numara buyuk aldım hoca kısa al dediAyağından yarım numara hatta 1 numara küçüğünü almanı öneririm.
Palet'i takmandaki amaç suyu yarması ve seni az yorgunluk ile fazla mesafe kat etmeni sağlamak.
Paletin uzununu alacaksın ve 1 numara ya da yarım numara küçüğünü alacaksın.
Nedenini soracak olursan da ; palet'e güvenerek deniz de açılırsın ve tam gücün bittiğin de hem de açıklar da ayağından palet'in çıktığını düşün![]()
Sürekli havuz da kullanılacaksa problem yok.Havuz icin aliyom kısa aldım bide 1 numara buyuk aldım hoca kısa al dedi
1.96boy kaç
YepW7YHDBGUBAGYH 47 ne a 7YAWHDTYAH knk afedersin ama shrekmisin