Neler Yeni

Palit 3060 Kutu Açılımı

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,884
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Selamlar dostlar beni takip eden ya da konulardan gören bir çok kişinin bildiği gibi amazon.co.uk'dan Palit 3060'ı 4400TL'ye aldım şuan siz bunu okurken açmadım ve bunu şuanda fotoğraflarken sizinle beraber heyecanlı olarak yazacağım

Açtım ve kart muazzam gözüküyor soğutucu bloğu olsun vs takmak için sabırsızlanıyorum ama işlemci eksik 🥺
Anakart daha gelmedi 10 Mart ve 22 Mart arasında gelecek işlemci de o zamana yakın olur

Kutu içeriği:
1 Adet ekran kartı o.O2
1 Adet kullanım kılavuzu başka bir şey yok zaten kutunun aşama aşama nasıl olduğunu fotoğraflarda görebilirsiniz.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun hocam.yalnız benim ekran kartım ona 1000 basar 😎😅

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,752
İsim
Eren Yeager
bu arada sarı sitede sıfır td500 4 fanlı artı 750w mwe bronze v2 psu 1100e bırakıyordu adam fanları sesli diye almamıştım bi konuşabilirsin ilan gitmediyse
Hocam sahibindenden alamam ailem izin vermez
Sen en son TUF 3060 almıyor muydun ? Palit nereden çıktı :D ?
25 Şubat akşamı bunu 4400'e yakalayınca iptal ettim o tuf'ı 😁
4400e nereden aldın bu kartı ?
Amazon.co.uk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayırlı olsun hocam.yalnız benim ekran kartım ona 1000 basar 😎😅
Hocam benim kartım seninkini döver taam mı😀

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,832
İsim
Eray Yılmaz
Hayırlı olsun hocam
Siz onu bana verin kırarsınız şimdi allah göstermesin ayrıca işlemci yok olm ver bana (!)

Dambıldor

80+ Silver
Hocam sahibindenden alamam ailem izin vermez

25 Şubat akşamı bunu 4400'e yakalayınca iptal ettim o tuf'ı 😁
Amazon.co.uk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam benim kartım seninkini döver taam mı😀
2. el artık kendin girmelisin bence millet sıfır alıyor 1 gün sonra 200 lira ucuza satıyor hele de donanım haber 2. el sayfası hem de dolandırılma riski de yok. Ben al sat yaparak kasayı upgrade ediyorum :D

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,752
İsim
Eren Yeager
Hayırlı olsun hocam
Siz onu bana verin kırarsınız şimdi allah göstermesin ayrıca işlemci yok olm ver bana (!)
Hocam hemen
3060 bak uçağın kalkıyor fiçuvvv
2. el artık kendin girmelisin bence millet sıfır alıyor 1 gün sonra 200 lira ucuza satıyor hele de donanım haber 2. el sayfası hem de dolandırılma riski de yok. Ben al sat yaparak kasayı upgrade ediyorum :D
Mantıklı hocam ama aile karşı çıkıyor sorun orada :(

Mojo jojo

80+ Silver
Selamlar dostlar beni takip eden ya da konulardan gören bir çok kişinin bildiği gibi amazon.co.uk'dan Palit 3060'ı 4400TL'ye aldım şuan siz bunu okurken açmadım ve bunu şuanda fotoğraflarken sizinle beraber heyecanlı olarak yazacağım

Açtım ve kart muazzam gözüküyor soğutucu bloğu olsun vs takmak için sabırsızlanıyorum ama işlemci eksik 🥺
Anakart daha gelmedi 10 Mart ve 22 Mart arasında gelecek işlemci de o zamana yakın olur

Kutu içeriği:
1 Adet ekran kartı o.O2
1 Adet kullanım kılavuzu başka bir şey yok zaten kutunun aşama aşama nasıl olduğunu fotoğraflarda görebilirsiniz.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun, ben olsam 3 fanlı model alırdım daha hoş gözüküyor daha seviyorum.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,752
İsim
Eren Yeager

Yiğit Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Yiğit Emre Durmuş

Kutu içeriği:
1 Adet ekran kartı o.O2

hayırlı olsun umarım o fiyata bizede nasip olur

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,752
İsim
Eren Yeager

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Emre

Kutu içeriği:
1 Adet ekran kartı o.O2

Hayırlı olsun hocam siz benim gönderinin altına yorum yapmıştınız ve bir kaç arkadaş size yalancı demişti herhalde 😃 hayırlı uğurlu olsun.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,752
İsim
Eren Yeager
Hayırlı olsun hocam siz benim gönderinin altına yorum yapmıştınız ve bir kaç arkadaş size yalancı demişti herhalde 😃 hayırlı uğurlu olsun.
Hocam hiç hatırlamıyorum konusu neydi kusura bakmayın

Top Bottom