Neler Yeni

🔥İndirim Palit Gamerock Rtx 4090 45975 TL

Cihangir

80+ Gold
bende bu modeli almak istiyordum yurt dışı alsam ne kadar acaba

Griffith

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Cem Temeltaş
Alınmaz bu. Buildzoid'in incelemesini görmediniz mi? Berbat komponentler kullanılmış. İlla ki alacaksanız mutlaka ama mutlaka undervolt yapın. Garanti bitince kart elinizde patlamasın. Pahalı bir macera olur. Ben PNY XLR8 aldım geçtim.

clinux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Erdem Talh
Alınmaz bu. Buildzoid'in incelemesini görmediniz mi? Berbat komponentler kullanılmış. İlla ki alacaksanız mutlaka ama mutlaka undervolt yapın. Garanti bitince kart elinizde patlamasın. Pahalı bir macera olur. Ben PNY XLR8 aldım geçtim.
bu modelden mi bahsediyorsun ? 4090 arayisindayim

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
beleş ötesi bir fiyat

godanan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak
Yakın zamanda indirimli sistemler görücez sanırım

Griffith

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Cem Temeltaş
Aynen, problemsiz pırıl pırıl bir cihaz. OC ve voltage curve işlerinden bi tık anlıyorsanız kullanılan kaliteli bileşenler kesinlikle yolda bırakacak cinsten değil. İzlediğim bazı videolarda en sessiz çalışan 4090'ın bu olduğunu görünce sessizliğe önem veren biri olarak bu karttan emin olmuştum.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,026
İsim
göksel yurtcan
bir kaç yıl önce bu paraya sıfır araba vardı vaybe nereye gidiyoruz

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
45 bin TL ye çök diyoruz ya ona yanıyorum valla 45 bin TL dile kolay

clinux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Erdem Talh
Aynen, problemsiz pırıl pırıl bir cihaz. OC ve voltage curve işlerinden bi tık anlıyorsanız kullanılan kaliteli bileşenler kesinlikle yolda bırakacak cinsten değil. İzlediğim bazı videolarda en sessiz çalışan 4090'ın bu olduğunu görünce sessizliğe önem veren biri olarak bu karttan emin olmuştum.
Ben tak calistir bi kullaniciyim , dediklerinizden cok anlamiyorum , bazi kartlar fabrika cikisi oc oluyomus gerek var mi oyle kart aramama yoksa bu isimi gorur mu , bir de bu markayi cok bilmedigim icin tereddut etmistim sorayim dedim

ufubo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ufuk Bircan Özkan
Ben tak calistir bi kullaniciyim , dediklerinizden cok anlamiyorum , bazi kartlar fabrika cikisi oc oluyomus gerek var mi oyle kart aramama yoksa bu isimi gorur mu , bir de bu markayi cok bilmedigim icin tereddut etmistim sorayim dedim
PNY en kaliteli ekran kartlarını üreten markalardan biridir. İş amaçlı Quadro serilerini de yıllardır PNY üretir. Ayrıca XLR8 serisi en üst seviye modellerdendir. 46 bin veren çok daha kaliteli bir kart için 49 bini de vermekten çekinmez diye düşünüyorum. Param olsa ben de PNY'yi alırdım.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,040
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
PNY en kaliteli ekran kartlarını üreten markalardan biridir. İş amaçlı Quadro serilerini de yıllardır PNY üretir. Ayrıca XLR8 serisi en üst seviye modellerdendir. 46 bin veren çok daha kaliteli bir kart için 49 bini de vermekten çekinmez diye düşünüyorum. Param olsa ben de PNY'yi alırdım.

XLR8 serisi sandığın kadar iyi değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
mustafa aslan
satışı da düşünmek gerekir bence 4090 alacak adam fiyatına çok bakmaz gibime geliyor asus - msi - gigabayt gibi kartları tercih eder

Top Bottom