bu modelden mi bahsediyorsun ? 4090 arayisindayimAlınmaz bu. Buildzoid'in incelemesini görmediniz mi? Berbat komponentler kullanılmış. İlla ki alacaksanız mutlaka ama mutlaka undervolt yapın. Garanti bitince kart elinizde patlamasın. Pahalı bir macera olur. Ben PNY XLR8 aldım geçtim.
Aynen, problemsiz pırıl pırıl bir cihaz. OC ve voltage curve işlerinden bi tık anlıyorsanız kullanılan kaliteli bileşenler kesinlikle yolda bırakacak cinsten değil. İzlediğim bazı videolarda en sessiz çalışan 4090'ın bu olduğunu görünce sessizliğe önem veren biri olarak bu karttan emin olmuştum.bu modelden mi bahsediyorsun ? 4090 arayisindayim
Ben tak calistir bi kullaniciyim , dediklerinizden cok anlamiyorum , bazi kartlar fabrika cikisi oc oluyomus gerek var mi oyle kart aramama yoksa bu isimi gorur mu , bir de bu markayi cok bilmedigim icin tereddut etmistim sorayim dedimAynen, problemsiz pırıl pırıl bir cihaz. OC ve voltage curve işlerinden bi tık anlıyorsanız kullanılan kaliteli bileşenler kesinlikle yolda bırakacak cinsten değil. İzlediğim bazı videolarda en sessiz çalışan 4090'ın bu olduğunu görünce sessizliğe önem veren biri olarak bu karttan emin olmuştum.
PNY en kaliteli ekran kartlarını üreten markalardan biridir. İş amaçlı Quadro serilerini de yıllardır PNY üretir. Ayrıca XLR8 serisi en üst seviye modellerdendir. 46 bin veren çok daha kaliteli bir kart için 49 bini de vermekten çekinmez diye düşünüyorum. Param olsa ben de PNY'yi alırdım.Ben tak calistir bi kullaniciyim , dediklerinizden cok anlamiyorum , bazi kartlar fabrika cikisi oc oluyomus gerek var mi oyle kart aramama yoksa bu isimi gorur mu , bir de bu markayi cok bilmedigim icin tereddut etmistim sorayim dedim
PNY en kaliteli ekran kartlarını üreten markalardan biridir. İş amaçlı Quadro serilerini de yıllardır PNY üretir. Ayrıca XLR8 serisi en üst seviye modellerdendir. 46 bin veren çok daha kaliteli bir kart için 49 bini de vermekten çekinmez diye düşünüyorum. Param olsa ben de PNY'yi alırdım.