Palit GeForce GTX 1660 SUPER GamingPro 6 GB Ekran Kartı, 1408 Çekirdekli, 1530 MHz, 1785 Boost, DisplayPort, Çift Bağlantılı DVI-D, HDMI, NE6166S018J9-1160A-1 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
ASUS PHONİX1660SUPER itopyadan 4999tl ye aldım daha 1 hafta olmadı nasıl aldım anlatim aşağıda
geçen gün dedim bugün ekran kartı alıyorum neyse gittim yanımda da bir bilgisayarcı abim var gittim onun ithalatçısı aşırı pahalıydı tamam dedi bakalım internetten o gitti 1660 yazdı google a alışverişe bastı bakıyoruz gözümüze 4999tl etiket çıktı neresi itopya ,bir girdim stok gözüküyor aradım var, ben normalde 6500xt alıcaktım bana dedi özellikle oyun dışında 64 bit çok sıkıntı çıkarır 6 aydan sonra pişmanlıklar başlar alma diye ,o yüzden 1660a bakmıştık ama aşırı pahalı olduğundan almicaktım sonra 4999 ü görünce uçarak 40a yakın metrobüs durağıyla beylikdüzüne gittim ve bir şey farkettim mağaza satışına özel açıldığı için ne akakçede ne cimride listelenmemişti hatta itopya.comda bile yoktu ürünü aratınca çıkıyor ama ürüne basmadan fiyatı göremiyorsunuz, yani benim kart alıcağım gün sanki her şey bunu almam için üst üste geldi ve bu şekilde nasip oldu,dönüşte ekran kartına sarılarak eve geldim .D