Palit RTX 3070Tİ Furmark testi iyi midir?

talha6

80+
Reaksiyon skoru
3
fanlar %40 civarında çalışmaktaydı benchmark sonucu böyle sizce iyi midir?
Ayrıca bilgisayar boştayken ekran kartı fanlarının çalışmaması normal midir beyler?

Ekler

• Furmark test.webp
    Furmark test.webp
    24.3 KB · Hit: 24
Ayrıca bilgisayar boştayken ekran kartı fanlarının çalışmaması normal midir beyler
2. dedigin evet normaldir gerek yoksa fan calismaz otomatik sistemi var istemiyorsan msiafterburnerdan acabilirsin ama.
test performansini bilmem ama ısı problemi gram yok kartinda 10 numara diyebiliriz ancak sen yinede furmark gl degilde digerini yap furmark vk idi sanirim

Ayrıca bilgisayar boştayken ekran kartı fanlarının çalışmaması normal midir beyler?
benchmark olana değilde run olana tıklayıp 10dk test et hocam

hocam dediklerinizi uyguladım %42 fan devirinde 170-169 fpslerde derece ise 71 hotspot 81 derece de seyretti fakat büyük bir sorun var beyler bende 2 monıtör var 1660 superden 3070ti ekran kartına geçtim displayportta problem yok fakat hdmı monitörde goruntu vermiyor 5-6 kere algılıyor monitörü daha sonra hiç algılamıyor sürücüleri kaldırdım baştan kurdun biosum güncel extra olarak sadece hdmı taktıgımda başta görüntü veriyor fakat daha sonra tekrardan gidiyor görüntü. hdmi girişinde arıza olma ihtimalı var mıdır?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,032
Üyeler
183,048
Son üye
eeeee78
Geri