ben geçen sene almıştım memnunum bi sıkıntı çıkartmadıFiyatı kargo ile 10 600 TL diğer kartlara göre çok ucuz alan var mı ?
Ya da alınır mı?
Ne kadarİstersen bende gigabayte aorus rtx 4060 elite modeli var 4 aydır kullanıyorum kredi borçlarından dolayı satıyorum istersen uygun fiyata satarım kutusu garantisi faturası herşeyi var
Fiyatına göre alınabilecek bir ürün.Fiyatı kargo ile 10 600 TL diğer kartlara göre çok ucuz alan var mı ?
Ya da alınır mı?
10600 TL kargo ile birlikteNe kadar
İkinci elden birkere ağzım yanmış daha almam.Ben 13.650 liraya aldım faturasınıdada yazıyor zaten 12 diyorummm senin aklında varsa bür rakam söyle ortayı buluruz illaki
115w tdp ekran kartı öyle aman aman ısınmaz 70 derece altında seyredersin10600 TL kargo ile birlikte
Ama ısı sorunu gpunun az kullanımı vs sorun oluşturur mu ?
Isısı ne kadar olur Max ? merek ediyorum.
Kasanın fotoğrafını atar mısın hocam kendiminki ile karşılaştırayım belki kasan iyidirpalit alınır iyi bir markadır.
Fiyatıda güzel duruyor.
kendimde 4080 modelini kullanıyorum ısınma sorunu yok.
Peki performans sorunu olur mu ?115w tdp ekran kartı öyle aman aman ısılmaz 70 derece altında seyredersin
Hayır aynı fps değerlerine imza atacaktır yeter ki ekran kartınızı besleyecek işlemciyi düzgün seçinKasanın fotoğrafını atar mısın hocam kendiminki ile karşılaştırayım belki kasan iyidir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Peki performans sorunu olur mu ?
Çünkü diğerlerine göre fazla ucuz.
Sen bilirsin kardeşimmm acil paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum ben alsaydın içinde ukte kalsaydı bile geri alır paranı verirdim benim bilgisayarda takılı duruyor satacam işte her testi yapabilirsinnn ayağına kadar getiririm istanbuldaysan hiçbir sorun yok istersen gelip görebilirsin direk kasamda sana kalmışİkinci elden birkere ağzım yanmış daha almam.