Pandemi Sonrası Sosyal Hayatta Kopukluk

Corona dönemine kadar çok sosyal biriydim ama pandemi sonrası çevrem daraldı. 9–10. sınıfta ailemden uzaklaştığımı fark ettim; 11. sınıftan itibaren ise onlara daha çok zaman ayırdım. Okulda mecburen arkadaşlarla takılıyorum ama bu çoğu zaman dalga konusu olmama yol açıyor. İnsanlarla uğraşmayı sevmediğim için genelde ***** taklidi yapıp her şeye “tamam” diyorum. Ortam değişsem bile yine beni bulup uğraşacaklarını biliyorum.

Bu konuyu açma amacım hem tavsiye almak hem de içimi dökmek.
Zaten samimi arkadaş bulmak bu devirde ya yok yada çok zor bende normalde yalnız biriyim okulda sırf vakit geçsin diye biriyle dolaşıyorum ama mümkün olduğunca kimseyle boş boş muhabbet etmiyorum birlikte geziyoruz o kadar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam eğer arkadaşınla birlikteyken dalga geçiyorsa değer verdiğinden sevdiğindendir ama o arkadaşınla kızlı erkekli bir ortamda dalga durumu oluyorsa hayatından sil.
Hocam dalga geçerek nasıl samimiyet ve sevgi olıyor ya böyle samimiyet sevgimi olur.samimiyet sevgi dediğin küfürsüz,saygılı beyefendi bir şekilde sohbet muhabbet etmektir.(şahsi fikrim)

Geri