hoşgeldin dini değerlere ve atatürke falanda sövüyormusunBi arkadaşım panel vermişti bende okulda şaka yapmak için birinin bilgilerini alıp söyledim seni hocaya şikayet edicem dedi bişey olmaz gibi ama sizce bir şey olur mu
Onuda yapiyodur amaaaan neyse ben traktörümü sürmeye devam ediyorumhoşgeldin dini değerlere ve atatürke falanda sövüyormusun
bilgiyi yaydığına dair bir şey yazmıyor keşke bir konuyu düzgün okusaydınOkula neden mi gidilir?
Okumak
Geleceğini belirlemek
Mezun olup iş edinmek
Devletin sızdırdığı kişisel verilerden yararlanarak okuldan birinin bilgilerini yaymak
Umarim eder, umarım şöyle okkalı bi uzaklaştırma yersin, ailenize yazik.
sözlü olarak söylediysen pek bir şey olmaz ama kanıt niteliğinde whatsapp mesajı olsun birşeyi varsa sıkıntı çıkar.Bi arkadaşım panel vermişti bende okulda şaka yapmak için birinin bilgilerini alıp söyledim seni hocaya şikayet edicem dedi bişey olmaz gibi ama sizce bir şey olur mu
şuan içeride bak arkadaşhoş bi şaka değil
Şuan bende panel kullandığından siber suçlara dilekçe yazdım umarım cezasını çekersin
olmaz, sorumluluk sana ait amaama sizce bir şey olur mu
Şaka yapmak içinmi korkutmak içinmi ?Bi arkadaşım panel vermişti bende okulda şaka yapmak için birinin bilgilerini alıp söyledim seni hocaya şikayet edicem dedi bişey olmaz gibi ama sizce bir şey olur mu
dur olm iki dalga geçicez şurdaşuan içeride bak arkadaş