Neler Yeni

Panel mevzusu ne oluyor?

Akagami no shanks

80+ Bronze
Sürekli panel ile ilgili söylemler duyuyorum. Az çok biliyorum fakat tam olarak bilmiyorum. Bir de numaramı ve isim soyismimi bilen bir sanal arkadaş panelci çıkınca daha da merak edip sormak istedim.

Kara*

80+ Silver
Sürekli panel ile ilgili söylemler duyuyorum. Az çok biliyorum fakat tam olarak bilmiyorum. Bir de numaramı ve isim soyismimi bilen bir sanal arkadaş panelci çıkınca daha da merak edip sormak istedim.
Pek amacı olmayan max 15 lik ergenlerin elinde bilgilerinizin olduğu kötü bir durum siz ona karşı tavır yapınca genelde bunlar çıkıyor veya evinize sahte ihbar vs yapıyorlar herkesin bilgisi yayıldığı için çok ciddiye almanıza gerek yok sizi rahatsız edecek durumlar olursa şikayetçi olursunuz

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
yo
panele giriyorlar isim tc doğum tarihi anne baba kardeş oturduğun yer vesikalık gittiğin okul vs. hepsine bakailecegin illegal bir boş iş

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
okr
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
genellikle 14-15 yaşındaki çocukların (senin tc'ni buldum baaakk) demeye yaradığı s*kt*r b*kt*n bir şey. kesinlikle korkmayın, tc bulmak cok kolay bir şey bu devirde.

Gece_alp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Alper Ceran
Pek amacı olmayan max 15 lik ergenlerin elinde bilgilerinizin olduğu kötü bir durum siz ona karşı tavır yapınca genelde bunlar çıkıyor veya evinize sahte ihbar vs yapıyorlar herkesin bilgisi yayıldığı için çok ciddiye almanıza gerek yok sizi rahatsız edecek durumlar olursa şikayetçi olursunuz
pizza vs söylesinler işime gelir ha ihbar gelirse anasına saymaya başlarım

Umut0526

80+ Silver
isim soy isimden sülale tc si vs bulunuyo
sorgu-panel-17493979.jpg

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Saçma sapan işler sanalda kavga ettiğin adam seni korkutmak için evinin adresi gibi bilgileri falan söylüyor, la zaten sorsan söylerim hatta ne zaman evde olduğumuda söylerim, çok fazla film seyredip kendini bişey zannediyor çoluk çocuk.

veletlerin kullandığı şey açıp bende yaparım ad soyad gir tüm bilgiler elinde. mernis dataları sızdırılmıştı herkesin bilgileri internette
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,298
Üyeler
162,663
Son üye
ITheCrescent
Top Bottom