Panelci Birisini Nereye Şikayet Edebilirim

haloween

80+
Reaksiyon skoru
0
Panel kullanan kişiler tarafından tehdit ediliyorum, hiç bir yerde açık olarak telefon numaram bulunmamasına rağmen, ismimi bilen bir kişi tarafından Whatsapp üzerinden arandım,
kendisi benden önce dijital bir platformda açtığım eski bir hesabımı istedi, ben kabul etmeyince sabahında başka bir numara ile arayarak beni tehdit etti ve evime sahte ihbarlar düzenleyeceğini söyledi.

Şimdi baktım da beni Türk numarasından aramışlar +90 ile başlıyor, onlar aksiyon almadan bu insanları nereye şikayet edebilirim? Karakola direkt olarak gitmeyi düşünüyorum, Cimer'e de şikayet oluşturdum.

Panel kullanan kişiler tarafından tehdit ediliyorum, hiç bir yerde açık olarak telefon numaram bulunmamasına rağmen, ismimi bilen bir kişi tarafından Whatsapp üzerinden arandım,
kendisi benden önce dijital bir platformda açtığım eski bir hesabımı istedi, ben kabul etmeyince sabahında başka bir numara ile arayarak beni tehdit etti ve evime sahte ihbarlar düzenleyeceğini söyledi.

Şimdi baktım da beni Türk numarasından aramışlar +90 ile başlıyor, onlar aksiyon almadan bu insanları nereye şikayet edebilirim? Karakola direkt olarak gitmeyi düşünüyorum, Cimer'e de şikayet oluşturdum.
o numara da başka birine aittir cimere yaz diyeceğim de bir şey çıkacağını sanmam

herhangi bir yere sikayet etsende sonuc alamayacaksin sureci yasamis biri olarak cevap vermeyerek kendine en buyuk iyiligi yapmis olursun ve en sonunda birakirlar

hıcbırsey olmaz ugrasma bıle

bana da aynı şekilde sözde ihbar geçtiler 1. ayı doldurduk hala polis gelcekmiş
kısaca uğraşmana değmez laf cambazlığından başka bir şey bildikleri yok

Hocam bunlar boş insanlar klavye delikanlıları kısacası takma kafana değmez her aradığında engelle geç polis gelse bile bir şey olmadığını görürler olur biter

Arkadaşlar şikayette bulundum savcılığa gittim dilekçe verdim, bakalım ne olacak, güncelleme olursa yazarım.

Arkadaşlar şikayette bulundum savcılığa gittim dilekçe verdim, bakalım ne olacak, güncelleme olursa yazarım.
Bilgilerini herhangi kamuya açık bir alanda yaydıysa kvkk dan bağırtırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,251
Üyeler
184,287
Son üye
Rageo_
Geri