Panelden babamın tel no su çıkar mı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

predator6711

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
4
Çoklu Konu, Spam
Kanka panelden babamın numarası çıkar mı Panelden eski dost görünümlü düşmanlarım aramız bozuldu bunlar eskiden panele girdiklerini bana söylüyorlardı panelden sabah yabancı numarayla babamın telefon numarasına ulaşmışlar benim de hakkımda yalan yanlış iftiralae eski düşmanlarım olsa gerek panelden babamın numarasını görebilirler mi bunlarr ya

Yetmedi mi kardeşim açma artık konu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10 yaşında mısn

Herşeyi görebilirler polise şikayet edebilirsin , kredi kartına kadar ulaşabiliyorlar

Yetmedi mi kardeşim açma artık konu

10 yaşında mısn
Yaşın bir önemi yok sorun spam konu açması

Kanka panelden babamın numarası çıkar mı Panelden eski dost görünümlü düşmanlarım aramız bozuldu bunlar eskiden panele girdiklerini bana söylüyorlardı panelden sabah yabancı numarayla babamın telefon numarasına ulaşmışlar benim de hakkımda yalan yanlış iftiralae eski düşmanlarım olsa gerek panelden babamın numarasını görebilirler mi bunlarr ya
Kanka burada cevabını bulamazsın sormak için yeri burası değil.

görürler akrabalarına kadar bulabiliyolar sıkıntı o işler polise falan git
Emin misin hocam babamın numarası net çıkar mı bir de benim hat babamın üstüne kayıtlı benim adımı soyismimi telefon numaramı biliyorlar

Herşeyi görebilirler polise şikayet edebilirsin , kredi kartına kadar ulaşabiliyorlar

Yaşın bir önemi yok sorun spam konu açması
Emin misin hocam babamın numarası net çıkar mı bir de benim hat babamın üstüne kayıtlı benim adımı soyismimi telefon numaramı biliyorlar

Çok kolay bulunuyor şubeye gidip şikayet etmen en mantıklısı.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,187
Üyeler
175,175
Son üye
yunemre
Geri