Papara benden habersiz para çekmiş (10 TL)

VorleN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,776
Telefonuma sms geldi papara kartınızdan 10tl google işleminiz gerçekleşti diye önce şaşırdım herhangi bir şey almadım veya aktif bir üyeliğim yok dekonta baktığımda youtube member yazıyor.

1629029430916.png

Sonra youtubeye girdim aktif premium veya katıldığım bir kanal var mı diye o da yok
1629029489823.png

O zaman bu para nereye gitti eğer desteklediğim kanala vs gitti ise sorun yok ama nereye gittiği belli değilse paramı istemek benim hakkım değil mi sizce nereye gitti bu para?

Papara'da kartlar kısmından tüm kartlarınızı kullanıma kapatın, hepsi hesabınızda olan para kadar bakiye tuttuğu için hepsini kapatmazsanız diğeriyle harcama yapılabilir. Ardından Papara desteğe ulaşın, kart bilgileriniz çalınmış olabilir, daha çok para gitmeden önce önlem alın.

Müşteri hizmetlerini ara sor. Papara çok kral adamdır. Bir kere steamden 30 TL'lik oyun almıştım parayı çekip iade etmişti fakat oyunu satın aldığım gözüküyordu. Aradım söyledim hem benden parayı almadılar hem de bildirdiğim için teşekkür amaçlı 10 TL yolladılar. :)

Papara'da kartlar kısmından tüm kartlarınızı kullanıma kapatın, hepsi hesabınızda olan para kadar bakiye tuttuğu için hepsini kapatmazsanız diğeriyle harcama yapılabilir. Ardından Papara desteğe ulaşın, kart bilgileriniz çalınmış olabilir, daha çok para gitmeden önce önlem alın.
Zaten paparada 2 tane kartım var biri black kart diğeri sanal kart sanal olan kullanıma kapalı öylesine açmıştım black ise aktif olarak kullandığım herhangi bir çalınma olduğunu düşünmüyorum kartımı hiç düşürmedim veya güvenilir olmayan yerlerden alışveriş yapmadım bakalım şimdi birazdan eposta atmayı düşünüyorum müşteri hizmetleri ile diğer firmalarda pek iyi anılarım yok.

Zaten paparada 2 tane kartım var biri black kart diğeri sanal kart sanal olan kullanıma kapalı öylesine açmıştım black ise aktif olarak kullandığım herhangi bir çalınma olduğunu düşünmüyorum kartımı hiç düşürmedim veya güvenilir olmayan yerlerden alışveriş yapmadım bakalım şimdi birazdan eposta atmayı düşünüyorum müşteri hizmetleri ile diğer firmalarda pek iyi anılarım yok.
Paparada her ay düzenli olarak paranın çekileceği yani abone olduğun yerler gözüküyor, orayı kontrol et. YouTube'de belki birisine aboneysen yani katıl üyesi isen felan orada gözükür belki.

Paparada her ay düzenli olarak paranın çekileceği yani abone olduğun yerler gözüküyor, orayı kontrol et. YouTube'de belki birisine aboneysen yani katıl üyesi isen felan orada gözükür belki.
Yukarıya resim attım aktif üyeliğim yok sadece bir tek kanala katıldım onda da üyeliği iptal ettim çekecek olsa 20 gün önce çekerdi parayı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,972
Üyeler
173,910
Son üye
elifnazsonmez
Geri