bu hesapta bulunabilecek max bakiye degilmi hocam25K ya da 50K'di bende.
10k dan fazla bı banka kartında tutmazdım ben ya riskli değil mibakıyorum da her ayın 1inde mi yenileniyor yatırma limiti
hocam ben nakit atm den yüklüyorumBanka hesabından yükleme yapabilirsin, aylık 1milyon TL limit oluyor.
hocam soruyorum şimdi bu birikir birikir diye10k dan fazla bı banka kartında tutmazdım ben ya riskli değil mi
Nakit yatırma limiti yazıyor.hocam ben nakit atm den yüklüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam soruyorum şimdi bu birikir birikir diye
hocam nakit birinde 25000 birinde de 10000tl diyor aylık hangisi ben anlamadım şimdi birde hesabında bulunabilecek miktar maksimum ne kadardır?Banka hesabından yükleme yapabilirsin, aylık 1milyon TL limit oluyor.
papara web sitesinde 25000 diyor uygamada 10000 anlayamadım tamNakit yatırma limiti yazıyor.
18 yaş altı 10K, üstü 25 diye biliyorum.hocam nakit birinde 25000 birinde de 10000tl diyor aylık hangisi ben anlamadım şimdi birde hesabında bulunabilecek miktar maksimum ne kadardır?
Mesaj otomatik birleştirildi:
papara web sitesinde 25000 diyor uygamada 10000 anlayamadım tam
peki hocam 18yaş altı hesapta bulunambilecek tutar ne kadar?18 yaş altı 10K, üstü 25 diye biliyorum.
Belirli bir tutar göremedim papara'da. Nakit yatırma ve çekmede sınır var ama hesapta bulanacak parada var mı yok mu yazmıyor.peki hocam 18yaş altı hesapta bulunambilecek tutar ne kadar?
tamam hocam teşekkür ederimBelirli bir tutar göremedim papara'da. Nakit yatırma ve çekmede sınır var ama hesapta bulanacak parada var mı yok mu yazmıyor.
babam bir şey alacak zaman açıp alınca anında kapatıyor10k dan fazla bı banka kartında tutmazdım ben ya riskli değil mi
Benim babamda aynısını yapıyor garanti kullanıyor o ama .dbabam bir şey alacak zaman açıp alınca anında kapatıyor
Aga girdiğim anda karşıma paparaya davet et kazan diye bişey çıktı yapan varmı daha önce @✓Ardatamam hocam teşekkür ederim