Papara Black kart

BugraSamet

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
904
Papara Black kart almayı düşünüyorum 14 yaşımdayım her hangi bir sorun olur mu?Kargo falan ücretsiz mi?Birde netflix alacağım her ay ödediğimizin yarsını bize mi veriyor yoksa ilk ödediğimiz yaranın yarısınımı veriyor ?Birde sadece 18 tl olan için mi yoksa diğer paketlerde oluyor mu?

Papara Black kart almayı düşünüyorum 14 yaşımdayım her hangi bir sorun olur mu?Kargo falan ücretsiz mi?Birde netflix alacağım her ay ödediğimizin yarsını bize mi veriyor yoksa ilk ödediğimiz yaranın yarısınımı veriyor ?Birde sadece 18 TL olan için mi yoksa diğer paketlerde oluyor mu?
Bende sipariş ettim kargo vs. Ücretsiz. Sadece birazcik gec geliyor ben 5-6 gun once siparis ettim daha 4 günü var gelmesi icin. Evet yarisini sana veriyor netflix de . Ve 14 yaşında olduğun için bir sıkıntı olmaz. zaten sipariş etmek icin tc kimlik bilgilerini giriyorsun direkt siparişin alınıyor. Şimdiden hayırlı olsun

ben aldım 14 yaşındayım bedava geliyor netflix spoty yt premium'da ne kadarlık paket aldıysan paranın yarısı geri geliyor

ben aldım 14 yaşındayım bedava geliyor netflix spoty yt premium'da ne kadarlık paket aldıysan paranın yarısı geri geliyor
Maksimum 10 tl veriyolar değil mi aylık ?
Bende sipariş ettim kargo vs. Ücretsiz. Sadece birazcik gec geliyor ben 5-6 gun once siparis ettim daha 4 günü var gelmesi icin. Evet yarisini sana veriyor netflix de . Ve 14 yaşında olduğun için bir sıkıntı olmaz. zaten sipariş etmek icin tc kimlik bilgilerini giriyorsun direkt siparişin alınıyor. Şimdiden hayırlı olsun
Teşekkür ederim.

her ay bi sınır var o sınırı geçersen ücret kesıyor oda 2 TL ininal gibi her seferde ücret kesmıyor
Nasıl yani Netflix zaten ayda 1 kere ödenmiyor mu?Sınırı nasıl geçeceğiz?

Yaş tutsa alınabilir

mesela 2 ay kullanmadın vergi kesiliyor mu veya her hangi bir kesinti oluyor mu alışverişlerde ? netfilix aldığın kesin yarısı geri veriyor değil mi ?

Papara Black kart almayı düşünüyorum 14 yaşımdayım her hangi bir sorun olur mu?Kargo falan ücretsiz mi?Birde netflix alacağım her ay ödediğimizin yarsını bize mi veriyor yoksa ilk ödediğimiz yaranın yarısınımı veriyor ?Birde sadece 18 TL olan için mi yoksa diğer paketlerde oluyor mu?
tek seferde 10tl geri ödeme var. ayda 25 tl geri ödeme hakkınız var. yani 40tllik netflix hesabı alırsanız 30tl ödersiniz

Geri