Kart senin adına ise kart geldiğinde getiren kişi bilgilerini alıyor. İmzanı falan alıyor. Bu yüzden alamaz muhtemelen.
Alamaz sanırım.
Senin imzan ve kimlik bilgilerin lazım kuryenin insiyafitine bağlı
Diyelim kurye geldi ben evde yoktum e o zaman nolur peki?Alamaz. Kuryeci gelince senin imzanı alıyor.
kimlik olursa alabilirArkadaşlar papara black kart sipariş ettim fakat benim hafta içi kurslarım var ve boş günlerdede kütüphanede ders çalışıyorum evde benim yerime ailemden başkasına teslim etseler olurmu?
Senin gidip alman gerekiyor.Diyelim kurye geldi ben evde yoktum e o zaman nolur peki?
18 den küçüğüm ve 1. Dereceden yakınlarım.Birinci dereceden yakının ise teslim alabiliyor, 18 yaşın altında isen refakatçi/veli olarak geçiyorlar. En azından benim bildiğim böyle yanlış olmasın. Senin adına imza atabiliyorlar ancak 18 yaşından büyüksen bilemem.
Ben yanlış biliyor da olabilirim, en mantıklısı Papara'yı arayıp sormak.
Nerden almam gerekiyor.Senin gidip alman gerekiyor.
Bu merak ettiklerini instadan paparaya yazabilirsin aynı gün içinde hatta bazen aynı saat içinde geri dönüyorlar18 den küçüğüm ve 1. Dereceden yakınlarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nerden almam gerekiyor.
Ayrieten mesaj falan gelirmi geldik yoktunuz diye.
CarrefourSa'dan ve D&R'dan da kart alınabiliyor SANIRIM. Eğer öyle bir korkun olursa mağazaya gidip alabilirsin.18 den küçüğüm ve 1. Dereceden yakınlarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nerden almam gerekiyor.
Ayrieten mesaj falan gelirmi geldik yoktunuz diye.