Neler Yeni

Papara black kartımı benden başkası teslim alabilirmi?

Maeve Wiley

80+ Bronze
Ben uyuyorken gelmişti kart, annem almak için kuryenin yanına gitti. Kimliğim annemdeydi bütün bilgileri doldurdu vs. ama imza için bende kuryenin yanına gittim. Senden başkasına vereceklerini sanmıyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ali_

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
Arkadaşlar papara black kart sipariş ettim fakat benim hafta içi kurslarım var ve boş günlerdede kütüphanede ders çalışıyorum evde benim yerime ailemden başkasına teslim etseler olurmu?
benim ve kardeşimin papara kart siparişinde kart sahibi dışında kimse alamaz denildi ve anneme babama dahi verilmedi. muhtemelen sendede aynısı olur.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ali_

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
Ben kurstayken gelmişti annem teslim almıştı
Kimine verilmiş kimine verilmemiş sanırım kuryenin insafına kaldım ama benim anlamadığım diyelim ben kartı alamadım ya gidip nerden alıcam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu merak ettiklerini instadan paparaya yazabilirsin aynı gün içinde hatta bazen aynı saat içinde geri dönüyorlar

Kurye gelmeden önce arayıp sormuştu evde misiniz diye eğer herkeste öyle yapıyorlarsa konuşup ayarlayabilirsiniz

Ben evde yok iken anneme kimliğin fotoğrafını atmıştım kurye vermişti sanırım kuryeyr bağlı ya veririr ya vermez.

Ben kurstayken gelmişti annem teslim almıştı

Ben uyuyorken gelmişti kart, annem almak için kuryenin yanına gitti. Kimliğim annemdeydi bütün bilgileri doldurdu vs. ama imza için bende kuryenin yanına gittim. Senden başkasına vereceklerini sanmıyorum.

benim ve kardeşimin papara kart siparişinde kart sahibi dışında kimse alamaz denildi ve anneme babama dahi verilmedi. muhtemelen sendede aynısı olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

CarrefourSa'dan ve D&R'dan da kart alınabiliyor SANIRIM. Eğer öyle bir korkun olursa mağazaya gidip alabilirsin.
Dostum oralardan lite kart alınıyor sadece. Black kart internetten başvuru yapıyorsun ve kuryr getiriyor.

Top Bottom