Ben bugün yaptık kimse yoktu zaten hep başında beklemiceksin parayı karta yatırıp kenarda Toslaya geçirip sonra beklersin gene insanlar dağılsın tekrar çeker paparaya yatırırsın bence güzel para denemeye değer herkes troll mü gerçek mi falan yazmış hiç denerim diyen olmadıATM de bunu yapsak sülalemize söverler bu arada
Toslada para yatırmaya paramı veriyor?Ben bugün yaptık kimse yoktu zaten hep başında beklemiceksin parayı karta yatırıp kenarda Toslaya geçirip sonra beklersin gene insanlar dağılsın tekrar çeker paparaya yatırırsın bence güzel para denemeye değer herkes troll mü gerçek mi falan yazmış hiç denerim diyen olmadı
Hayır toslanın uygulamasından kartlar bölümünden papara kartını ekleyip paparadan çekmek istediğim tutarı yazıp Toslaya aktarıyorsun papara para gönderdiğin için cashback veriyor kampanya yazılı bir şekilde yok ben keşfettim en sondaki epic games alışverişinden verdiği cashbackToslada para yatırmaya paramı veriyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kampanyayı atarmısın?
Hocam cashback e tıklayıp ss atarmısınız lütfen?Hayır toslanın uygulamasından kartlar bölümünden papara kartını ekleyip paparadan çekmek istediğim tutarı yazıp Toslaya aktarıyorsun papara para gönderdiğin için cashback veriyor kampanya yazılı bir şekilde yok ben keşfettim en sondaki epic games alışverişinden verdiği cashback
Dostum 6 defa yaptım oluyor neden kimse deneyipte yazmıyorKnk papara para tranferinde cashback vermiyor.
Ben 220 lira ile girdim 285 ile kapattım sen hesapla rahat 200 lira kârın olur bencebende paparada 1 bin TL üstü var ne kadar gelri cash back
Dostum 1 lirayla yapmışsın ne bekliyorsun ben attım resimlerini önceki mesajlara bak görürsün 200 lira altıyla denemeyin yazdım ana mesajdaFake arkadaşlar...
Ne gelen var ne giden.
Körsün sanırım dostum, 1TL'yi kartı kaydetmek için Tosla çekip iade etti. 940TL gönderdim. 1 kuruş Cashback yok.Dostum 6 defa yaptım oluyor neden kimse deneyipte yazmıyor
Ben 220 lira ile girdim 285 ile kapattım sen hesapla rahat 200 lira kârın olur bence
Dostum 1 lirayla yapmışsın ne bekliyorsun ben attım resimlerini önceki mesajlara bak görürsün 200 lira altıyla denemeyin yazdım ana mesajda
Oluyor diyor yalan mı gerçek mi anlamadımFake arkadaşlar...
Ne gelen var ne giden. Boşuna zaman kaybetmeyin. Allah'tan Tosla'dan ibana para çekmek ücretsiz, bir de ATM'ye gitmek zorunda kalmadım.