Papara dışında kart önerisi

Reaksiyon skoru
150
malum papara çöktü başka şeye geçmek lazım gibi nays falan var işbankasının ama nasıldır bilmiyorum yada direk bi bakanın banka kartını çıkartmak istiyorum varmı bi öneriniz falan bu gs para nasıldır bi de kullanan varmı

nays iyidir

malum papara çöktü başka şeye geçmek lazım gibi nays falan var işbankasının ama nasıldır bilmiyorum yada direk bi bakanın banka kartını çıkartmak istiyorum varmı bi öneriniz falan bu gs para nasıldır bi de kullanan varmı
nays iyidir

nays kötüdür

fups ve iyzico kullaniyorum aktif olarak bende papara dan gectim bazi yerlerde fups otp hatasi veriyor o yuzden iyzicoya atip oyle kullaniyorum.

enpara kullanıyorum bende paparadan mağdur olunca geçtim suanlık aramız iyi ama sonrasında ne olur bilmiyorum

Reis Enpara var ama yine de sen bilirsin, seçim sana kalmış. Papara'dan sonra en iyi alternatif bence Enpara.

Ben Mars hesabı açtım baya iyi cashback falan veriyo geçen İstanbulkart a nerdeyse yarısını geri verdi. Şimdiye kadar da bi sorun çıkarmadı bana. Ve işbankası altyapısını kullanıyor memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,769
Üyeler
185,165
Son üye
Bl00dyAttil4
Geri