Papara dün gece patladı

Reaksiyon skoru
85
Az bir miktar param içeride kaldı galiba 2 ay beklemek zorunda kalicam

Aylık ödemeler için 3k atmıştım kaldı 😂

Yüksek miktarları kalanların geçmiş olsun

normaldir günlerdir hatta aylardır söyleniyor ''papara karapara'' aklıyor diye. belliydi altından bişeyler çıkacağı.1200 tl lik soğutucu 200 tl ye kim verir çıkarı olmadan.

normaldir günlerdir hatta aylardır söyleniyor ''papara karapara'' aklıyor diye. belliydi altından bişeyler çıkacağı.1200 tl lik soğutucu 200 tl ye kim verir çıkarı olmadan.
Öyle bişey olduğunu bilseydim çökerdim direk valla

Parolapara o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İade parasını yiyecekler ben ona yanarım başka karta iade de yok.

Eğer reşitseniz gerçek bir banka ile çalışın. Fiziksel şubesi olmayan, güvenilirliği şüpheli uygulamalara T.C. kimlik numaranızı veya kişisel bilgilerinizi vermeyin; para yatırmayın. Mesele yalnızca kişisel verilerin gizliliği değil aslında tek kaybınız bu olmayacak, paranız da yok olabilir.

Eğer reşitseniz gerçek bir banka ile çalışın. Fiziksel şubesi olmayan, güvenilirliği şüpheli uygulamalara T.C. kimlik numaranızı veya kişisel bilgilerinizi vermeyin; para yatırmayın. Mesele yalnızca kişisel verilerin gizliliği değil aslında tek kaybınız bu olmayacak, paranız da yok olabilir.
Bankayı sadece abonelik ödemeleri için kullanıyordum garanti veya Ziraat kullanıyordum normalde

Değilseniz de gerçek bankaların gençler için kurduğu platformlara yönelin (Nays, Tosla vb) kimin niye kurduğu belli olmayan platformları kullanmayın.

Değilseniz de gerçek bankaların gençler için kurduğu platformlara yönelin (Nays, Tosla vb) kimin niye kurduğu belli olmayan platformları kullanmayın.
Nays iyide toslayı kimse kullanmaz oldu

Bide öyle bir saatte kamu açıklaması yaptılar ki çogu kişi uyuyordu 😂

Nays iyide toslayı kimse kullanmaz oldu

Bide öyle bir saatte kamu açıklaması yaptılar ki çogu kişi uyuyordu 😂
Önemli olan arkasında bir bankanın olması. Mesela Nays iş bankasının Tosla dediğiniz gibi çok kullanılmasa da Akbankın, mesela Vodafone Pay var doğrudan bir bankaya ait değil ama Denizbank altyapısını kullanıyor. Paycell var bu bir bankaya ait değil ama ülkenin en büyük firmalarından Turkcelle bağlı bir finans kuruluşu o yüzden pek güvensiz değil. Kısacası bir yerde hesap açarken arkasında ne var araştırın :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,989
Üyeler
183,778
Son üye
yikheuen
Geri