Komiserim işler nasılBüyük ihtimalle ne demek kardeşim T.C. Nüfus Cüzdanını aç bak.
Komiksi.Komiserim işler nasıl
eğer ki yaşla alakalı diyorsan lite card al bir tane onu kullan bir süre hem bütün özelliklerini falan filan çözersin alışırsın sonra da black card bastırırsınYaşım 16 değil 28.12.2006
şu an direkt black card mı bastırmaya çalışıyorsun? bütün bilgilerini eksiksiz ve yeni & eski kimliğe göre girmen gerek. Onun dışında bir sorun oluşmaması lazımMail attım yaşım tutuyor
Uygulamadan çıkıp girdim başvurunuz alındı dedi kabul edilmememe şansı var mı?şu an direkt black card mı bastırmaya çalışıyorsun? bütün bilgilerini eksiksiz ve yeni & eski kimliğe göre girmen gerek. Onun dışında bir sorun oluşmaması lazım
eksiksiz girdiysen %99 ihtimal kabul edilir. Benim kart 3-4 haftada geldi, bazılarının daha kısa sürede geliyor ama beklediğine kesinlikle değiyor.Uygulamadan çıkıp girdim başvurunuz alındı dedi kabul edilmememe şansı var mı?
Krdşm black kard alırken istemiyorOlum benim imzaladığım formla sizinki farklımı bende anne kızlık soyadı yazıyodu
Bende şimdi doldurdum black çard istemediKrdşm black kard alırken istemiyor
Ne zeman cevap gelir senceeksiksiz girdiysen %99 ihtimal kabul edilir. Benim kart 3-4 haftada geldi, bazılarının daha kısa sürede geliyor ama beklediğine kesinlikle değiyor.
birkaç gün içinde gelir diye tahmin ediyorum. Bu süreler çok farklılık gösterebiliyor kişiden kişiye. İstersen instagram üzerinden de takip et paparayı hem sorduğun soruya kısa sürede cevap alabiliyorsun , sağolsunlar çok ilgili davranıyorlar özellikle yorum kısmında.Bende şimdi doldurdum black çard istemedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne zeman cevap gelir sence
Tamam teşekkür ederim ilgin ve alakan içinbirkaç içinde gelir diye tahmin ediyorum. Bu süreler çok farklılık gösterebiliyor kişiden kişiye. İstersen instagram üzerinden de takip et paparayı hem sorduğun soruya kısa sürede cevap alabiliyorsun , sağolsunlar çok ilgili davranıyorlar özellikle yorum kısmında.