Neler Yeni

PAPARA HAKKINDA SORULARIM

BeKo'O

80+ Silver

BeKo'O

80+ Silver
Yaşım 16 değil 28.12.2006
eğer ki yaşla alakalı diyorsan lite card al bir tane onu kullan bir süre hem bütün özelliklerini falan filan çözersin alışırsın sonra da black card bastırırsın

BeKo'O

80+ Silver
Mail attım yaşım tutuyor
şu an direkt black card mı bastırmaya çalışıyorsun? bütün bilgilerini eksiksiz ve yeni & eski kimliğe göre girmen gerek. Onun dışında bir sorun oluşmaması lazım

Ratorest

80+ Silver
şu an direkt black card mı bastırmaya çalışıyorsun? bütün bilgilerini eksiksiz ve yeni & eski kimliğe göre girmen gerek. Onun dışında bir sorun oluşmaması lazım
Uygulamadan çıkıp girdim başvurunuz alındı dedi kabul edilmememe şansı var mı?

BeKo'O

80+ Silver
Uygulamadan çıkıp girdim başvurunuz alındı dedi kabul edilmememe şansı var mı?
eksiksiz girdiysen %99 ihtimal kabul edilir. Benim kart 3-4 haftada geldi, bazılarının daha kısa sürede geliyor ama beklediğine kesinlikle değiyor.

Ratorest

80+ Silver

BeKo'O

80+ Silver
Bende şimdi doldurdum black çard istemedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne zeman cevap gelir sence
birkaç gün içinde gelir diye tahmin ediyorum. Bu süreler çok farklılık gösterebiliyor kişiden kişiye. İstersen instagram üzerinden de takip et paparayı hem sorduğun soruya kısa sürede cevap alabiliyorsun , sağolsunlar çok ilgili davranıyorlar özellikle yorum kısmında.

Ratorest

80+ Silver
birkaç içinde gelir diye tahmin ediyorum. Bu süreler çok farklılık gösterebiliyor kişiden kişiye. İstersen instagram üzerinden de takip et paparayı hem sorduğun soruya kısa sürede cevap alabiliyorsun , sağolsunlar çok ilgili davranıyorlar özellikle yorum kısmında.
Tamam teşekkür ederim ilgin ve alakan için :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,841
Üyeler
163,563
Son üye
rigbusta
Top Bottom