PAPARA HESABİM KAPATILDI

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,244
İyi forumlar papara HESABİM önce inceleme sonucunda temize çıkmıştı sonrasında kapatılmış.
1000022366.webp

1000022494.webp

1000022499.webp

Bundan sonra banka hesaplarınızı düzgün kullanırsınız artık

Bundan sonra banka hesaplarınızı düzgün kullanırsınız artık
Kapatılsın uzun zamandır adam akıllı kullandığım yoktu zaten ama Önce temize çıkması sonrası kapatilmasi çok saçma

benım hesabım dün açıldı. Anket vardı onu doldurdum. Ankette hesabı 3. kişilere verdiniz mi gibi sorular vardı. Ben vermediğim için hayıra bastım. Sen evet e mi bastın? ilgisi olabilir belki

Ön ödemeli hiçbir kart firmasına güvenilmez işte.

hocam benim hiçbir illegal işlemim olmamasına rağmen kapatıldı hesabım, içinde de param vardı.
Yapacakları iş iş değil açıyorlar sonra kapatiyorlar hesabı niye açtın niye kapatıyorsun

İyi forumlar papara HESABİM önce inceleme sonucunda temize çıkmıştı sonrasında kapatılmış.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
valla bende de 1 aydır incelemedeydi 3-4 yıldır sürekli oyun üzerinden satışlar yapıyordum kartıma karşılıksız paralar geliyordu. tabi illegal değil yanlış anlaşılmasın oyun itemleri satıyordum. birde para yatırıp e pin falan alıyordum. sonunda inceleme bitti kullanmaya devam edebilirsin dediler, şuan hiçbir kısıtlamam yok rahat rahat kullanıyorum. sen 1 kere bilede olsa o kartla o sitelere bakiye falan yüklediysen normal kapatılması
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
bu arada 18.6 madde buymuş

18.6 Papara hileli veya yetkisiz kullanım şüphesinin söz konusu olduğu hallerdeSözleşme kapsamında Kullanıcı’ya sunduğu hizmetleri askıya alabilecek, ÖdemeAracı’nı kullanıma kapatabilecektir. Bu durumda Papara (Mevzuat’ta bilgi verilmesiniengelleyici düzenlemeler bulunması veya güvenliği tehdit edici objektif nedenlerinvarlığı dışında) Kullanıcı’yı bilgilendirecek ve askıya alınma sebebi ortadankalktığında hizmetleri ve Ödeme Aracı’nı yeniden Kullanıcı kullanımına sunacaktır.Papara ayrıca Kullanıcı’nın işbu Sözleşme’ye aykırılığı durumunda da aykırılıkgiderilene kadar Servis’i askıya alabilecektir.

valla bende de 1 aydır incelemedeydi 3-4 yıldır sürekli oyun üzerinden satışlar yapıyordum kartıma karşılıksız paralar geliyordu. tabi illegal değil yanlış anlaşılmasın oyun itemleri satıyordum. birde para yatırıp e pin falan alıyordum. sonunda inceleme bitti kullanmaya devam edebilirsin dediler, şuan hiçbir kısıtlamam yok rahat rahat kullanıyorum. sen 1 kere bilede olsa o kartla o sitelere bakiye falan yüklediysen normal kapatılması
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada 18.6 madde buymuş

18.6 Papara hileli veya yetkisiz kullanım şüphesinin söz konusu olduğu hallerdeSözleşme kapsamında Kullanıcı’ya sunduğu hizmetleri askıya alabilecek, ÖdemeAracı’nı kullanıma kapatabilecektir. Bu durumda Papara (Mevzuat’ta bilgi verilmesiniengelleyici düzenlemeler bulunması veya güvenliği tehdit edici objektif nedenlerinvarlığı dışında) Kullanıcı’yı bilgilendirecek ve askıya alınma sebebi ortadankalktığında hizmetleri ve Ödeme Aracı’nı yeniden Kullanıcı kullanımına sunacaktır.Papara ayrıca Kullanıcı’nın işbu Sözleşme’ye aykırılığı durumunda da aykırılıkgiderilene kadar Servis’i askıya alabilecektir.
Ben bazı bilinmeyen sitelere sanal kart giriyordum para çekemiyorlarıd ama bildirimi geliyordu ondan olabilir mi ?

Geri