Neler Yeni

PAPARA IBAN NUMARASI NEREDE?

Kloptys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
.
Çözümü söyleyebilecek var mı toparlayıp, kafam karıştı iyice konu çok dağıldı.

TALHA MURAT

80+ Silver
Ya kardeşim EFT mi yapıyorsun da IBAN istiyorlar? Kartın üzerinde kocaman IBAN yerine kullanabileceğin kart numarası var.
Bankadan EFT yapacak olsan katılacağım ama Papara üzerinden yapılan hiçbir alışverişte IBAN kullanılmıyor.
kardeşim bilmeden konuşma bi sen . ıban kullanılıyor açıklama kısmına sadece hesap no yazılması lazım o şekilde düşüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Karta sahip olmayanlara bir şey diyemem ama Papara'ya para yatırma haricinde IBAN ihtiyacı yok. Sitelerinde de bunu belirliyorlar hocam, IBAN devri öyle bitmedi tabii ki. Ancak kullanıcılara kolaylık sağlaması açısından IBAN kullanımı sadece başka bankadan Papara'ya yapılan EFT'ler için geçerli.
hocam var. ben akbank hesabımdaki parayı iban ile gönderiyorum. papara hesabıma.

Kloptys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
.
kardeşim bilmeden konuşma bi sen . ıban kullanılıyor açıklama kısmına sadece hesap no yazılması lazım o şekilde düşüyor.
Hocam ss attım daha demin bakar mısınız oradan neyi seçip yapacağım?

TALHA MURAT

80+ Silver
Çözümü söyleyebilecek var mı toparlayıp, kafam karıştı iyice konu çok dağıldı.
hocam iban var siz papara kartınıza mı para aktarcaksınız ? yoksa başka bir banka kartına mı ?

TALHA MURAT

80+ Silver
Hocam benim tek istediğim Nesine'ye para atmak.

buraya giriceksiniz sanırım. sizin attığınız sayfa nerede paparanın uygulamasında öyle bişi yok.

Ekler

• 65.PNG
    65.PNG
    94.2 KB · Hit: 57

Kloptys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
.

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney

hocam var. ben akbank hesabımdaki parayı iban ile gönderiyorum. papara hesabıma.
Ondan bahsetmiyor, sen banka hesabından paparaya para attığında tabii ki de IBAN ve Papara numarası ile atıcaksın.
Fakat normal bir kredi kartındaki gibi bir iban numarası yok paparada bankadan bankaya değişiyor.
IBAN ile satın alım yapamıyorsun ondan bahsediyor @Motionless_IN_White

Kloptys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
.
Nasıl yapacağım o zaman?

Ondan bahsetmiyor, sen banka hesabından paparaya para attığında tabii ki de IBAN ve Papara numarası ile atıcaksın.
Fakat normal bir kredi kartındaki gibi bir iban numarası yok paparada bankadan bankaya değişiyor.
IBAN ile satın alım yapamıyorsun ondan bahsediyor @Motionless_IN_White
Sizin bilginiz var mı hocam?

tamam ama saçma bi sistmei var kart nuamrası ile yatırılsa daha iyi olur ama dediğim şekilde dene.
O da olmuyor hocam galiba ya da ben anlamadım.

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Ben de bunu diyorum ya? Yazılanı okumuyor musun? Yoksa anlama sorunun mu var?
Başka banka üzerinden Papara'ya para atmak istediğin zaman Papara'nın kendi IBAN'ını yazıp kendi hesap numaranı yazıyorsun.
Onun haricinde Papara kartın ile alışveriş yapacağın zaman falan IBAN kullanmıyorsun, konu sahibinin ne dediğini bile anlamamışsın.

@Kloptys dostum elindeki Papara kartın üzerindeki bilgileri girip dene, olmazsa Nesine ile iletişime geçip durumu bildir.

Kloptys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
.
Ben de bunu diyorum ya? Yazılanı okumuyor musun? Yoksa anlama sorunun mu var?
Başka banka üzerinden Papara'ya para atmak istediğin zaman Papara'nın kendi IBAN'ını yazıp kendi hesap numaranı yazıyorsun.
Onun haricinde Papara kartın ile alışveriş yapacağın zaman falan IBAN kullanmıyorsun, konu sahibinin ne dediğini bile anlamamışsın.

@Kloptys dostum elindeki Papara kartın üzerindeki bilgileri girip dene, olmazsa Nesine ile iletişime geçip durumu bildir.
Tamamdır teşekkürler çoğu kişi sorunumu anlamamış gerçekten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,616
Üyeler
165,382
Son üye
ilkan23
Top Bottom