kardeşim bilmeden konuşma bi sen . ıban kullanılıyor açıklama kısmına sadece hesap no yazılması lazım o şekilde düşüyor.Ya kardeşim EFT mi yapıyorsun da IBAN istiyorlar? Kartın üzerinde kocaman IBAN yerine kullanabileceğin kart numarası var.
Bankadan EFT yapacak olsan katılacağım ama Papara üzerinden yapılan hiçbir alışverişte IBAN kullanılmıyor.
hocam var. ben akbank hesabımdaki parayı iban ile gönderiyorum. papara hesabıma.Karta sahip olmayanlara bir şey diyemem ama Papara'ya para yatırma haricinde IBAN ihtiyacı yok. Sitelerinde de bunu belirliyorlar hocam, IBAN devri öyle bitmedi tabii ki. Ancak kullanıcılara kolaylık sağlaması açısından IBAN kullanımı sadece başka bankadan Papara'ya yapılan EFT'ler için geçerli.
Hocam ss attım daha demin bakar mısınız oradan neyi seçip yapacağım?kardeşim bilmeden konuşma bi sen . ıban kullanılıyor açıklama kısmına sadece hesap no yazılması lazım o şekilde düşüyor.
hocam iban var siz papara kartınıza mı para aktarcaksınız ? yoksa başka bir banka kartına mı ?Çözümü söyleyebilecek var mı toparlayıp, kafam karıştı iyice konu çok dağıldı.
Hocam benim tek istediğim Nesine'ye para atmak.hocam iban var siz papara kartınıza mı para aktarcaksınız ? yoksa başka bir banka kartına mı ?
Hocam benim tek istediğim Nesine'ye para atmak.
Nesine'nin yeri hocam orası.Mesaj otomatik birleştirildi:
buraya giriceksiniz sanırım. sizin attığınız sayfa nerede paparanın uygulamasında öyle bişi yok.
Nereden yükleyeceğim diye sormuştum.Nesine'nin yeri hocam orası.
tamam ama saçma bi sistmei var kart nuamrası ile yatırılsa daha iyi olur ama dediğim şekilde dene.Nesine'nin yeri hocam orası.
Ondan bahsetmiyor, sen banka hesabından paparaya para attığında tabii ki de IBAN ve Papara numarası ile atıcaksın.kardeşim bilmeden konuşma bi sen . ıban kullanılıyor açıklama kısmına sadece hesap no yazılması lazım o şekilde düşüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam var. ben akbank hesabımdaki parayı iban ile gönderiyorum. papara hesabıma.
Iban yokMerhabalar herkese. 3 gün önce Papara Kart edindim. Nesine.com' a para yatırmak istiyorum fakat bildiğiniz üzere IBAN ile yapılabiliyor bu işlem. PAPARA' nın IBAN 'ı nerededir acaba bilgisi olan söyleyebilir mi?
Ya da alternatif çözüm önerisi olan var mıdır?
Nasıl yapacağım o zaman?Iban yok
Sizin bilginiz var mı hocam?Ondan bahsetmiyor, sen banka hesabından paparaya para attığında tabii ki de IBAN ve Papara numarası ile atıcaksın.
Fakat normal bir kredi kartındaki gibi bir iban numarası yok paparada bankadan bankaya değişiyor.
IBAN ile satın alım yapamıyorsun ondan bahsediyor @Motionless_IN_White
O da olmuyor hocam galiba ya da ben anlamadım.tamam ama saçma bi sistmei var kart nuamrası ile yatırılsa daha iyi olur ama dediğim şekilde dene.
Ben de bunu diyorum ya? Yazılanı okumuyor musun? Yoksa anlama sorunun mu var?kardeşim bilmeden konuşma bi sen . ıban kullanılıyor açıklama kısmına sadece hesap no yazılması lazım o şekilde düşüyor.
Tamamdır teşekkürler çoğu kişi sorunumu anlamamış gerçekten.Ben de bunu diyorum ya? Yazılanı okumuyor musun? Yoksa anlama sorunun mu var?
Başka banka üzerinden Papara'ya para atmak istediğin zaman Papara'nın kendi IBAN'ını yazıp kendi hesap numaranı yazıyorsun.
Onun haricinde Papara kartın ile alışveriş yapacağın zaman falan IBAN kullanmıyorsun, konu sahibinin ne dediğini bile anlamamışsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Kloptys dostum elindeki Papara kartın üzerindeki bilgileri girip dene, olmazsa Nesine ile iletişime geçip durumu bildir.