Papara kapandı kart önerisi

Reaksiyon skoru
63
18 yaşına girmeme az kaldı. papara kullanıyordum kapatıldı. annemin üstünden parolapara kullanıyordum oda kullanıma kapalı. kartsız kaldım kullanabileceğim kart öneriz varsa bekliyorum.

18 yaşına girmeme az kaldı. papara kullanıyordum kapatıldı. annemin üstünden parolapara kullanıyordum oda kullanıma kapalı. kartsız kaldım kullanabileceğim kart öneriz varsa bekliyorum.
18e gireceksen girdikten sonra nays

bekle kart çıkarma veya ailenle bankaya gidip genç kartı çıkar ziraat fln

nays kullanabilirsin 18 olunca iş bankası açarsın

kredili ürünlerle işin yoksa dijital bankacılıklara bakabilirsin, enpara on gibi. Bunlarda havale/eft masrafı yok fakat kredi kartı gibi hizmetleri kötü.

18 yaş altı veli izniyle vesayre hesap oluşturuluyor mu

kredi işiyle alakam yok hocam. veli izniyle oluyorsa açarım bilginiz var mı
Dijital olduğu için şubeleri yok hocam bu yüzden 18den küçükseniz açma ihtimaliniz olmayabilir veya daha uğraştırıcı olabilir. Yaşınıza dikkat etmeden cevap vermişim pardon. Şubesi olan büyük bankalara yönelmeniz daha iyi olur. Nays açarsanız ailenizin bir üyesinin de nays açıp size mobil uygulamadan onay vermesi lazım.

Geri