Hamit Altıntop
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 11
- Reaksiyon skoru
- 9,868
Geçen hafta cumartesi papara kartım geldi ancak evde olmadığım için teslim edilmedi 1 hafta bekledim tekrar gelir diye gelmedi. Ne yapmalıyım?
Aynı durum başıma geldi teslim alamadım ama sonradan geldi muhtemelen Pzt Salı gibi gelirGeçen hafta cumartesi papara kartım geldi ancak evde olmadığım için teslim edilmedi 1 hafta bekledim tekrar gelir diye gelmedi. Ne yapmalıyım?
1 hafta oldu amaAynı durum başıma geldi teslim alamadım ama sonradan geldi muhtemelen Pzt Salı gibi gelir
Bendede tam bir hafta geçince geldi . Muhtemelen şuan haftasonu olduğu için kargo şirketi çalışmıyor1 hafta oldu ama
Bendede tam bir hafta geçince geldi . Muhtemelen şuan haftasonu olduğu için kargo şirketi çalışmıyor
5 Ekim'de geleceğini sanmıyorum Pazar gününe denk geliyor . Bu hafta içi geleceğini düşünüyorum . Elimizde tahmin etmekten başka seçenek yokHocam şu an bir baktım kendi kartım için tahmini 5 Ekim diyor daha önce gelme ihtimali var mı?
Birde okul sıkıntısı var pzrts-salı-çrş okul var 1.derece akrabaya veriyorlar mı ? Ve sanal kart açacağım kart gelene kadar bazılarının askıya alınmış öyle bir sıkıntı yaşar mıyım5 Ekim'de geleceğini sanmıyorum Pazar gününe denk geliyor . Bu hafta içi geleceğini düşünüyorum . Elimizde tahmin etmekten başka seçenek yok
Verdiğin adres dışında başka yere teslim etmezler. Eğer evde başka birisi varsa o teslim alabilir bende imza falan istemedi. Sanal kart hiç açmadım o konuda bir fikrim yokBirde okul sıkıntısı var pzrts-salı-çrş okul var 1.derece akrabaya veriyorlar mı ? Ve sanal kart açacağım kart gelene kadar bazılarının askıya alınmış öyle bir sıkıntı yaşar mıyım
tamamdır teşekkürlerVerdiğin adres dışında başka yere teslim etmezler. Eğer evde başka birisi varsa o teslim alabilir bende imza falan istemedi. Sanal kart hiç açmadım o konuda bir fikrim yok
Verdiğin adres dışında başka yere teslim etmezler. Eğer evde başka birisi varsa o teslim alabilir bende imza falan istemedi. Sanal kart hiç açmadım o konuda bir fikrim yok
Bugün saat 4 gibi geldi kimliğimi ve imza isteyip teslim edip gitti. Yani tam 1 haftada tekrar geldi.tamamdır teşekkürler![]()
Hayırlı olsun bildiğim kadarıyla hafta sonu çalışmıyorlardi ama yanılıyormuşum . Bende imza istenmediBugün saat 4 gibi geldi kimliğimi ve imza isteyip teslim edip gitti. Yani tam 1 haftada tekrar geldi.