Papara kart teslim edilmedi

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Reaksiyon skoru
9,867
Geçen hafta cumartesi papara kartım geldi ancak evde olmadığım için teslim edilmedi 1 hafta bekledim tekrar gelir diye gelmedi. Ne yapmalıyım?

Kargo şirketinin canlı desteğine yazabilirsin ama saçma bir şekilde firma adı/kargo no filan istiyor 2 şey soracaktım uğraşamam dedim şimdi boş boş bekliyorum bende

Hocam şu an bir baktım kendi kartım için tahmini 5 Ekim diyor daha önce gelme ihtimali var mı?
5 Ekim'de geleceğini sanmıyorum Pazar gününe denk geliyor . Bu hafta içi geleceğini düşünüyorum . Elimizde tahmin etmekten başka seçenek yok

5 Ekim'de geleceğini sanmıyorum Pazar gününe denk geliyor . Bu hafta içi geleceğini düşünüyorum . Elimizde tahmin etmekten başka seçenek yok
Birde okul sıkıntısı var pzrts-salı-çrş okul var 1.derece akrabaya veriyorlar mı ? Ve sanal kart açacağım kart gelene kadar bazılarının askıya alınmış öyle bir sıkıntı yaşar mıyım

Birde okul sıkıntısı var pzrts-salı-çrş okul var 1.derece akrabaya veriyorlar mı ? Ve sanal kart açacağım kart gelene kadar bazılarının askıya alınmış öyle bir sıkıntı yaşar mıyım
Verdiğin adres dışında başka yere teslim etmezler. Eğer evde başka birisi varsa o teslim alabilir bende imza falan istemedi. Sanal kart hiç açmadım o konuda bir fikrim yok

9. Ayı benimkinin, lite aldım o yüzden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,937
Üyeler
202,435
Son üye
sjjsha
Geri