Papara kart teslim edilmedi

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Reaksiyon skoru
9,868
Geçen hafta cumartesi papara kartım geldi ancak evde olmadığım için teslim edilmedi 1 hafta bekledim tekrar gelir diye gelmedi. Ne yapmalıyım?

Kargo şirketinin canlı desteğine yazabilirsin ama saçma bir şekilde firma adı/kargo no filan istiyor 2 şey soracaktım uğraşamam dedim şimdi boş boş bekliyorum bende

Geçen hafta cumartesi papara kartım geldi ancak evde olmadığım için teslim edilmedi 1 hafta bekledim tekrar gelir diye gelmedi. Ne yapmalıyım?
Aynı durum başıma geldi teslim alamadım ama sonradan geldi muhtemelen Pzt Salı gibi gelir

Hocam şu an bir baktım kendi kartım için tahmini 5 Ekim diyor daha önce gelme ihtimali var mı?
5 Ekim'de geleceğini sanmıyorum Pazar gününe denk geliyor . Bu hafta içi geleceğini düşünüyorum . Elimizde tahmin etmekten başka seçenek yok

5 Ekim'de geleceğini sanmıyorum Pazar gününe denk geliyor . Bu hafta içi geleceğini düşünüyorum . Elimizde tahmin etmekten başka seçenek yok
Birde okul sıkıntısı var pzrts-salı-çrş okul var 1.derece akrabaya veriyorlar mı ? Ve sanal kart açacağım kart gelene kadar bazılarının askıya alınmış öyle bir sıkıntı yaşar mıyım

Birde okul sıkıntısı var pzrts-salı-çrş okul var 1.derece akrabaya veriyorlar mı ? Ve sanal kart açacağım kart gelene kadar bazılarının askıya alınmış öyle bir sıkıntı yaşar mıyım
Verdiğin adres dışında başka yere teslim etmezler. Eğer evde başka birisi varsa o teslim alabilir bende imza falan istemedi. Sanal kart hiç açmadım o konuda bir fikrim yok

9. Ayı benimkinin, lite aldım o yüzden.

Bugün saat 4 gibi geldi kimliğimi ve imza isteyip teslim edip gitti. Yani tam 1 haftada tekrar geldi.
Hayırlı olsun bildiğim kadarıyla hafta sonu çalışmıyorlardi ama yanılıyormuşum . Bende imza istenmedi

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,207,587
Üyeler
193,439
Son üye
yasark
Geri