Neler Yeni

Papara Kredi kartı güvenilir mi?

Arcturus

80+ Bronze
Merhaba, Ben yurt dışından 10 dolarlık bir alışveriş yapacağım ve papara kullanmak istiyorum çünkü ininal ile kullandım kartım reddedildi bende papara denemek istiyorum, Yapacağım alışveriş cloud gamingle ilgili ve eğer performans kötü ise 14 gün içinde iade sağlanıyor 10 dolarlık şikayetvar adlı sitede çoğu kişinin yurt dışından alşveriş yaptığı halde parasının gelmediğini gördüm, Gerçekten papara parayı vermiyormu?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Kredi kartı değil.
Bir adet banka kartı gibi ve yapabilirsin güvenilir alliexpressden yaptım sorun olmamıştı

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Papara paranı verir.Yapacağın alışveriş sistesi paranı verirmi bilmiyorum.

Arcturus

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kredi kartı değil.
Bir adet banka kartı gibi ve yapabilirsin güvenilir alliexpressden yaptım sorun olmamıştı
peki döviz kurundan parayı ne zaman iade ettikleri hakkında fikrin varmı?

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
papara kredi kartı yapmıyoki banka kartıdır papara kartı herhangi para yüklemeden ürün alamazsın zaten ve iade eder

Arcturus

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Papara paranı verir.Yapacağın alışveriş sistesi paranı verirmi bilmiyorum.
site shadow tech adlı cloud gaming ve reddit adlı sitede 50 bine yakın abonesi var ve aktif neredeyse 500.000 bine yakın kullanıcısı var güvenilirler kendileri iade yapacaklarını belirtiyorlar :)

Zesh

80+
Hiçbir sorun yaşamazsın, aldığın zamanki ödediğin miktar aynen kartına geri yansıtılır. (En azından ben yurt dışından iade aldığımda kuru o şekilde hesaplamıştı)

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
Merhaba, Ben yurt dışından 10 dolarlık bir alışveriş yapacağım ve papara kullanmak istiyorum çünkü ininal ile kullandım kartım reddedildi bende papara denemek istiyorum, Yapacağım alışveriş cloud gamingle ilgili ve eğer performans kötü ise 14 gün içinde iade sağlanıyor 10 dolarlık şikayetvar adlı sitede çoğu kişinin yurt dışından alşveriş yaptığı halde parasının gelmediğini gördüm, Gerçekten papara parayı vermiyormu?
sanal kartla al en iyisi

Arcturus

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,363
Üyeler
166,364
Son üye
Muhammed Mervan Çelik