Neler Yeni

Papara Kredi kartı güvenilir mi?

Phenoma

80+ Silver
Kısa bir süre kullandım ve güvenilir sanırım bende bir sorun olmadı

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,162
İsim
Yusuf Karakaya
Merhaba, Ben yurt dışından 10 dolarlık bir alışveriş yapacağım ve papara kullanmak istiyorum çünkü ininal ile kullandım kartım reddedildi bende papara denemek istiyorum, Yapacağım alışveriş cloud gamingle ilgili ve eğer performans kötü ise 14 gün içinde iade sağlanıyor 10 dolarlık şikayetvar adlı sitede çoğu kişinin yurt dışından alşveriş yaptığı halde parasının gelmediğini gördüm, Gerçekten papara parayı vermiyormu?
Gayet güvenilir, arada bir saçma söylentiler çıkıyor ama onlar da yalan oluyor

Arcturus

80+ Bronze
Gayet güvenilir, arada bir saçma söylentiler çıkıyor ama onlar da yalan oluyor
ama şikayetvarda çok şikayet var nedeni nedir yurtdışıalışveriş ve iade ile ilgili?

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Merhaba, Ben yurt dışından 10 dolarlık bir alışveriş yapacağım ve papara kullanmak istiyorum çünkü ininal ile kullandım kartım reddedildi bende papara denemek istiyorum, Yapacağım alışveriş cloud gamingle ilgili ve eğer performans kötü ise 14 gün içinde iade sağlanıyor 10 dolarlık şikayetvar adlı sitede çoğu kişinin yurt dışından alşveriş yaptığı halde parasının gelmediğini gördüm, Gerçekten papara parayı vermiyormu?
Ben TC kimlik ile onaylı hesaba geçtim. Sorun çıkmadı çıkacağını da sanmam.

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,162
İsim
Yusuf Karakaya
ama şikayetvarda çok şikayet var nedeni nedir yurtdışıalışveriş ve iade ile ilgili?
Onu bilemem ama ben alışveriş yaptığımda bir sıkıntı çıkmamıştı

Arcturus

80+ Bronze
Ben TC kimlik ile onaylı hesaba geçtim. Sorun çıkmadı çıkacağını da sanmam.
10 dolarlık iade sağlanır mı sizce çünkü yurtdışı alışverişleri ile ilgili şikayet var?

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
10 dolarlık iade sağlanır mı sizce çünkü yurtdışı alışverişleri ile ilgili şikayet var?
Fikrim yok malesef, şu ana kadar sadece yurt içi alışveriş yaptım ve sorun çıkmadı. Site güvenli ise Papara'dan dolayı sorun çıkacağını sanmam.

Arcturus

80+ Bronze
Hepinize Yardımcı olduğunuz için Teşekkür ederim .

TEŞEKKÜRLER.

Xesha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Can Kocatürk
Güvenilir gözün kapalı kullanabilirsin. :D

Top Bottom