alcqağın site kartını boşaltabilir de ondan dolayıneden öyle düşünüyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ortalama kaç gün sürüyor?
Gayet güvenilir, arada bir saçma söylentiler çıkıyor ama onlar da yalan oluyorMerhaba, Ben yurt dışından 10 dolarlık bir alışveriş yapacağım ve papara kullanmak istiyorum çünkü ininal ile kullandım kartım reddedildi bende papara denemek istiyorum, Yapacağım alışveriş cloud gamingle ilgili ve eğer performans kötü ise 14 gün içinde iade sağlanıyor 10 dolarlık şikayetvar adlı sitede çoğu kişinin yurt dışından alşveriş yaptığı halde parasının gelmediğini gördüm, Gerçekten papara parayı vermiyormu?
Ben TC kimlik ile onaylı hesaba geçtim. Sorun çıkmadı çıkacağını da sanmam.Merhaba, Ben yurt dışından 10 dolarlık bir alışveriş yapacağım ve papara kullanmak istiyorum çünkü ininal ile kullandım kartım reddedildi bende papara denemek istiyorum, Yapacağım alışveriş cloud gamingle ilgili ve eğer performans kötü ise 14 gün içinde iade sağlanıyor 10 dolarlık şikayetvar adlı sitede çoğu kişinin yurt dışından alşveriş yaptığı halde parasının gelmediğini gördüm, Gerçekten papara parayı vermiyormu?
Onu bilemem ama ben alışveriş yaptığımda bir sıkıntı çıkmamıştıama şikayetvarda çok şikayet var nedeni nedir yurtdışıalışveriş ve iade ile ilgili?
Fikrim yok malesef, şu ana kadar sadece yurt içi alışveriş yaptım ve sorun çıkmadı. Site güvenli ise Papara'dan dolayı sorun çıkacağını sanmam.10 dolarlık iade sağlanır mı sizce çünkü yurtdışı alışverişleri ile ilgili şikayet var?
Ben istediğimde 2-3 gün sürmüştü.neden öyle düşünüyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ortalama kaç gün sürüyor?
Güvenilir gözün kapalı kullanabilirsin.Merhaba, Ben yurt dışından 10 dolarlık bir alışveriş yapacağım ve papara kullanmak istiyorum çünkü ininal ile kullandım kartım reddedildi bende papara denemek istiyorum, Yapacağım alışveriş cloud gamingle ilgili ve eğer performans kötü ise 14 gün içinde iade sağlanıyor 10 dolarlık şikayetvar adlı sitede çoğu kişinin yurt dışından alşveriş yaptığı halde parasının gelmediğini gördüm, Gerçekten papara parayı vermiyormu?