Papara Kredi kartı güvenilir mi?

Kısa bir süre kullandım ve güvenilir sanırım bende bir sorun olmadı

Merhaba, Ben yurt dışından 10 dolarlık bir alışveriş yapacağım ve papara kullanmak istiyorum çünkü ininal ile kullandım kartım reddedildi bende papara denemek istiyorum, Yapacağım alışveriş cloud gamingle ilgili ve eğer performans kötü ise 14 gün içinde iade sağlanıyor 10 dolarlık şikayetvar adlı sitede çoğu kişinin yurt dışından alşveriş yaptığı halde parasının gelmediğini gördüm, Gerçekten papara parayı vermiyormu?
Gayet güvenilir, arada bir saçma söylentiler çıkıyor ama onlar da yalan oluyor

Gayet güvenilir, arada bir saçma söylentiler çıkıyor ama onlar da yalan oluyor
ama şikayetvarda çok şikayet var nedeni nedir yurtdışıalışveriş ve iade ile ilgili?

Merhaba, Ben yurt dışından 10 dolarlık bir alışveriş yapacağım ve papara kullanmak istiyorum çünkü ininal ile kullandım kartım reddedildi bende papara denemek istiyorum, Yapacağım alışveriş cloud gamingle ilgili ve eğer performans kötü ise 14 gün içinde iade sağlanıyor 10 dolarlık şikayetvar adlı sitede çoğu kişinin yurt dışından alşveriş yaptığı halde parasının gelmediğini gördüm, Gerçekten papara parayı vermiyormu?
Ben TC kimlik ile onaylı hesaba geçtim. Sorun çıkmadı çıkacağını da sanmam.

ama şikayetvarda çok şikayet var nedeni nedir yurtdışıalışveriş ve iade ile ilgili?
Onu bilemem ama ben alışveriş yaptığımda bir sıkıntı çıkmamıştı

Ben TC kimlik ile onaylı hesaba geçtim. Sorun çıkmadı çıkacağını da sanmam.
10 dolarlık iade sağlanır mı sizce çünkü yurtdışı alışverişleri ile ilgili şikayet var?

10 dolarlık iade sağlanır mı sizce çünkü yurtdışı alışverişleri ile ilgili şikayet var?
Fikrim yok malesef, şu ana kadar sadece yurt içi alışveriş yaptım ve sorun çıkmadı. Site güvenli ise Papara'dan dolayı sorun çıkacağını sanmam.

Hepinize Yardımcı olduğunuz için Teşekkür ederim .

TEŞEKKÜRLER.

Güvenilir gözün kapalı kullanabilirsin. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,023
Üyeler
184,095
Son üye
parsinho
Geri