papara para kesmesi??

TahaCel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
10,608
sizden para kesiyor mu son günlerde 2 kere kartıma para yatırdım 2 kere 2 tl kesti hani para kesmiyordu yetkililerede mesaj attım cevap bekliyorum sinir oldum zaten bügün alıcam kıyafeti 60 kuruş ile alamadım şimdi bidaha gidip 5 tl yüklücem ya cıldırcam 60 kuruş ya 5 tl yüklicem bidaha neden 2tl kesiyor ki

Hiç kesmedi limit mi var ki

Ücretler & Limitler kısmında sadece ATM'den para yatırırken belli bir limiti geçince (500 ₺ aylık) komisyon aldığı yazıyor.
Limiti doldurmuş olmamalıyım ama geçen gün hesabıma gelen 150 ₺ ve 5 ₺'dan %3 komisyon kesildi "İşlem ücreti" olarak.

Anlamadım valla.

Ben 3bin ₺ aktardım almadı hiç

sizden para kesiyor mu son günlerde 2 kere kartıma para yatırdım 2 kere 2 TL kesti hani para kesmiyordu yetkililerede mesaj attım cevap bekliyorum sinir oldum zaten bügün alıcam kıyafeti 60 kuruş ile alamadım şimdi bidaha gidip 5 TL yüklücem ya cıldırcam 60 kuruş ya 5 TL yüklicem bidaha neden 2tl kesiyor ki
Bende de kesmiyor. Üstüne üstlük ekliyor :D

sizden para kesiyor mu son günlerde 2 kere kartıma para yatırdım 2 kere 2 TL kesti hani para kesmiyordu yetkililerede mesaj attım cevap bekliyorum sinir oldum zaten bügün alıcam kıyafeti 60 kuruş ile alamadım şimdi bidaha gidip 5 TL yüklücem ya cıldırcam 60 kuruş ya 5 TL yüklicem bidaha neden 2tl kesiyor ki
Aylık 5 kez ücretsiz para yatirabiliyorsun.

1617027278488.png

Cevabın bende kardeşim, orjinal sitesinden aldım

4 5 kere yatirma yada para limiti vardi
aynen bro 500 üzeri atarsan para çekiyor o ay full
diyorki knklar

her ay 500 tl limit varmış ama bide diyorki

ilk 500 tl 5 işlem sonrası
(ücretsiz para yatırma hakkını toplam 5 işlemde kullanabilirsin diyor sonra %1+1 tl keser diyor nedemek bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Cevabın bende kardeşim, orjinal sitesinden aldım
ben bu ay 500 tl harçamadıma göre 310 tl harçamışım ama 5 defadan fazla yükledim o yüzden kesiyor

Vakıfbank dan yatırıyorum genelde. Tek kuruş çekmedi ne yatırırken ne de başka bir zaman.

Her ay 500 TL'ye kadar para yatırma ücretsiz..

Bana da 2 gün önce denk geldi , hiçbir bankada para yatıramadım sadece işbankasında oldu aynı şey ininal içinde geçerli 2tl kesti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,204
Üyeler
188,898
Son üye
mehmetyilmaz7
Geri