alperenakgl1580
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Arkadaşlar papara cardda herhangi bir kart almadan sanal karta para gönderilebiliyor mu ve sanal karttan Vakıf Bank hesabıma para transferi yapılabiliyor mu ?
TC no ile hesabı etkinleştirme yaparsan yapabilirsin.Arkadaşlar papara cardda herhangi bir kart almadan sanal karta para gönderilebiliyor mu ve sanal karttan Vakıf Bank hesabıma para transferi yapılabiliyor mu ?
peki farklı isimli bir banka hesabına gönderim yapabilirim değil mi ?TC no ile hesabı etkinleştirme yaparsan yapabilirsin.
Yapamazsınız.peki farklı isimli bir banka hesabına gönderim yapabilirim değil mi ?
illa çekmem gerekecek yani anladım saolasınYapamazsınız.
Rica ederim.illa çekmem gerekecek yani anladım saolasın
Papara her yere para transferi yapabiliyor , sadece her yerden para almıyor. Ya fiziksel olarak yatıracaksın ya da kartına para atacağın banka kartı senin adına olmak zorunda.Yapamazsınız.
ha tamam sağolasın <3Papara her yere para transferi yapabiliyor , sadece her yerden para almıyor. Ya fiziksel olarak yatıracaksın ya da kartına para atacağın banka kartı senin adına olmak zorunda.
"Sanal Kart" diyor. Yani sadece havale veya EFT yaparak para çekebilir veya yükleyebilir. Bu işlemler için hesapların adı aynı olmak zorunda.Papara her yere para transferi yapabiliyor , sadece her yerden para almıyor. Ya fiziksel olarak yatıracaksın ya da kartına para atacağın banka kartı senin adına olmak zorunda.
peki farklı isimli bir banka hesabına gönderim yapabilirim değil mi ?
"Sanal Kart" diyor. Yani sadece havale veya EFT yaparak para çekebilir veya yükleyebilir. Bu işlemler için hesapların adı aynı olmak zorunda.
herhangi bir kart almadan sanal karta para gönderilebiliyor mu
Hee.Ben alıntıladığım mesaja cevap vermiştim?