Aylık para çekmiyor ücreti de yok D&R'dan alırsan içinde 5 TL ile geliyor ama D&R'dan aldığın kartla parayı çekemiyorsun internetten sipariş edebilirsin.Bugün bir konu açmıştım ama tam anlamadım. Şimdi benim kıyıda kölede 500 TL var ben bu parayı harcarım die bir yerde tutmak istiyorum papara kartında tutsam papara benden para keser mi ? Bir de bu k2artın fiyatı var mıdır varsa nedir ?
5 kere para yatırma gibi ama sen direk 500tl yatırcağın için yatırdığın ay içinnde başka işlem yaparsan para keser aylık 500tl sınır vardı diye biliyorum5 işlem derken neyi kastettin tam olarak açıklar mısın ?
1 Ay içinde 5 defa para yatırdığında ücret almıyor daha sonra 6. yatırman ve ilerikiler için para kesiyor (yalnız bu bildiğim kadarıyla Papara Lite Card da geçerli ben lite kullanıyorum)5 işlem derken neyi kastettin tam olarak açıklar mısın ?
Mesela 500 tl yatırdım aynı ay içinde gittim 100 lira para çektim benden para keser mi keserse kaç para keser ?5 kere para yatırma gibi ama sen direk 500tl yatırcağın için yatırdığın ay içinnde başka işlem yaparsan para keser aylık 500tl sınır vardı diye biliyorum
Kesilmediği bir kart var mı ?1 Ay içinde 5 defa para yatırdığında ücret almıyor daha sonra 6. yatırman ve ilerikiler için para kesiyor (yalnız bu bildiğim kadarıyla Papara Lite Card da geçerli ben lite kullanıyorum)
İninal'de her yatırman sırasında kesiyor,Papara'da dediğim gibi 6. ve sonrası yatırmaların için,Toslayı hiç kullanmadım bilmiyorum ama hiç kesmesin istiyorsan kredi kartları kesmiyor diye biliyorum durumun uygunsa onları bir araştırMesela 500 TL yatırdım aynı ay içinde gittim 100 lira para çektim benden para keser mi keserse kaç para keser ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kesilmediği bir kart var mı ?
Teşekkürler.İninal'de her yatırman sırasında kesiyor,Papara'da dediğim gibi 6. ve sonrası yatırmaların için,Toslayı hiç kullanmadım bilmiyorum ama hiç kesmesin istiyorsan kredi kartları kesmiyor diye biliyorum durumun uygunsa onları bir araştır
Papara karttan para çekemiyosun sadece black den para çekebiliyorsun galiba ama tosloda öyle bir şey yok o daha mantıklı gibi geldi.İninal'de her yatırman sırasında kesiyor,Papara'da dediğim gibi 6. ve sonrası yatırmaların için,Toslayı hiç kullanmadım bilmiyorum ama hiç kesmesin istiyorsan kredi kartları kesmiyor diye biliyorum durumun uygunsa onları bir araştır
Papara karttan para çekemiyosun sadece black den para çekebiliyorsun galiba ama tosloda öyle bir şey yok o daha mantıklı gibi geldi.
Black içinde sözleşme istiyor o sözleşme hakkında bir bilgin var mı ?İninal'de her yatırman sırasında kesiyor,Papara'da dediğim gibi 6. ve sonrası yatırmaların için,Toslayı hiç kullanmadım bilmiyorum ama hiç kesmesin istiyorsan kredi kartları kesmiyor diye biliyorum durumun uygunsa onları bir araştır
Evet Papara Lite Card'dan para çekemiyorsun ben zaten kullanacağım kadar yüklüyorum,black kartta TC'ni girmen gerekiyor diye biliyorum sitesinde daha detaylı anlatıyordurPapara karttan para çekemiyosun sadece black den para çekebiliyorsun galiba ama tosloda öyle bir şey yok o daha mantıklı gibi geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Black içinde sözleşme istiyor o sözleşme hakkında bir bilgin var mı ?