Neler Yeni

Papara uygulamasından atıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Ahmet Kaya
Uygulamaya giriyorum şifremi giriyorum 1 saniye bekliyor sonra uygulamadan atıyor
iphone 11 de denedim giriş yaptı ama kendi telefonumda giriş yapamıyorum
photo_2023-04-01_15-51-07.jpg
😫

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Bugün yeni cashback geldi oyüzden olmuş olabilir. Ayarlara gir paparayı seç bütün dosyaları temizle tarzı bir şey var geçmişi gibi onları temizle öyle sil. Sonra playstorede uygulamalarım var orda silinmiş veya kullanılmayanı seç orda daha önceden sildiğin uygulamaları tamamen sil. Sonra yükle. Ben şimdi baktım giriyor sorun yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Ahmet Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bugün yeni cashback geldi oyüzden olmuş olabilir. Ayarlara gir paparayı seç bütün dosyaları temizle tarzı bir şey var geçmişi gibi onları temizle öyle sil. Sonra playstorede uygulamalarım var orda silinmiş veya kullanılmayanı seç orda daha önceden sildiğin uygulamaları tamamen sil. Sonra yükle. Ben şimdi baktım giriyor sorun yok.
verileri temizledim yine aynı sorun var 2. dediğini bulamadım ama onu yapsamda olacağını sanmıyorum

NightWish2434

80+ Silver
Eski uygulamalara nerden bakılıyor bulamadım ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,758
Üyeler
168,193
Son üye
Ergunmert
Top Bottom