Samaeldrazi
80+ Silver
Dahası
Papara ve ininal kartla her yerde geçiyor mu market gibi yerlerde ve internet sitelerinde
geçerli broPapara ve ininal kartla her yerde geçiyor mu market gibi yerlerde ve internet sitelerinde
paparayı öneririm para kesmiyor aylıkPapara ve ininal kartla her yerde geçiyor mu market gibi yerlerde ve internet sitelerinde
evet geçerli ve en iyi hizmeti veren paparadırPapara ve ininal kartla her yerde geçiyor mu market gibi yerlerde ve internet sitelerinde
Geçiyor alışveriş yapmıştım ben. Visa yerine geçiyor PAPARA.Her yerde değil mesela Gamegaraj
Ben sorduğumda müşteri hizmetlerine geçerli değil demiştiGeçiyor alışveriş yapmıştım ben. Visa yerine geçiyor PAPARA.
o zaman papara her zaman daha iyi peki yurtdışı alışverişi oluyor mu ayrıca para gönderme ve alma gibi işlemlerGeçiyor alışveriş yapmıştım ben. Visa yerine geçiyor PAPARA.
Yanlış biliyor demekki.Ben sorduğumda müşteri hizmetlerine geçerli değil demişti
Para gönderme alma ücretsiz black card ile. Yurtdışını bilmiyorum ama.o zaman papara her zaman daha iyi peki yurtdışı alışverişi oluyor mu ayrıca para gönderme ve alma gibi işlemler
black card için 18 yaş üzeri mi olunması gerekiyor abimde vardıYanlış biliyor demekki.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Para gönderme alma ücretsiz black card ile. Yurtdışını bilmiyorum ama.
Annen baban üstüne yap ben oyle yaptımblack card için 18 yaş üzeri mi olunması gerekiyor abimde vardı
Hayır gerekmiyorblack card için 18 yaş üzeri mi olunması gerekiyor abimde vardı
tamam black card çıkarırımHayır gerekmiyor