Neler Yeni

Yardım Paparadan discord nitro aboneliği alamıyorum

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
Paparadan discord nitro almayı denediğimde bu şekilde hata veriyor. Parayı kartımdan çekiyor 5 dakika sonra da iade ediyor. Bir sürü kez denedim bir türlü alamadım limitim her şeyim var ama alamıyorum bilgisi olan varmı?

Ekler

• IMG_20250331_193726.jpg
    IMG_20250331_193726.jpg
    254.3 KB · Hit: 18

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,163
İsim
Emre
Kullandığın kart bilgileri sanal kart'a ait ise kabul etmiyor diye biliyorum kaçak nitro vs. olaylarından ötürü. Fiziksel kartın var ise onunla dene zaten ayarlardan iptal edebiliyorsun aylık aboneliği istemediğin zaman iptal edersin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Deniz Eren Poyraz
Instagram
erennpyrz
Paparadan discord nitro almayı denediğimde bu şekilde hata veriyor. Parayı kartımdan çekiyor 5 dakika sonra da iade ediyor. Bir sürü kez denedim bir türlü alamadım limitim her şeyim var ama alamıyorum bilgisi olan varmı?
eskiden millet nitro bugı yapıyordu ondan dolayı kabul etmiyor . fiziksel kart ile eder

desty

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
EMİR KARTAL
sanal kart ile alakası yok adres bilgilerini asd qwe diye salladıysan biraz uzun ve random olmayan şeyler yaz,posta koduna da sayı yazmalısın harf yazdıysan kabul etmez

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sanal kart ile alakası yok adres bilgilerini asd qwe diye salladıysan biraz uzun ve random olmayan şeyler yaz,posta koduna da sayı yazmalısın harf yazdıysan kabul etmez
Sanal kart ile alakalıymış bu arada. Fiziksel ile deneyince oldu.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,007
İsim
Chloe Grace Moretz
dogru bende paparayla alamadım sanal ve fiziksel de denedim bugün iş bankasıyla alabildim

desty

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
EMİR KARTAL
Sanal kart ile alakalıymış bu arada. Fiziksel ile deneyince oldu.
sanal kart ile alakalı değil 4 hesaba nitro almışsın o zaman o sanal kart ile,farklı sanal kart ile denesen onda da alırdı

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,007
İsim
Chloe Grace Moretz
sanal kart ile alakalı değil 4 hesaba nitro almışsın o zaman o sanal kart ile,farklı sanal kart ile denesen onda da alırdı
valla 6-7 sanal kartala 2 farklı hesapta denedim olabilir belki benimkiyle alakalı bi durumdur
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla 6-7 sanal kartala 2 farklı hesapta denedim olabilir belki benimkiyle alakalı bi durumdur
hepsi kendi kartım bu arada yanlıs anlasılmasın ama sanırım bende calısmıyo

Ekler

• 1743440351193.png
    1743440351193.png
    134.6 KB · Hit: 9
Top Bottom