Bende abimin karta gönderdim aynı durum oldu hocam var mı bir geliş me ?bakiyemi bankaya gönderdim ne bankaya geldi ne de para papara da kaldı.

Bende abimin karta gönderdim aynı durum oldu hocam var mı bir geliş me ?bakiyemi bankaya gönderdim ne bankaya geldi ne de para papara da kaldı.
Dostum uygulamanın para gönder kısmından fast ile kendi banka hesabına çekebilirsinparolapara da 500 vardı açılır diye çekmemiştim ne yapayım
Sil gitsin faaliyet izni olmadan kullanamazsınız zaten. Tekrar faaliyet izni alabilirse açarsın hesapamazondan zımbırtı sipariş ettim. 17 lira kaldı kartta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
papara hesabını filan silmemiz gerekir mi?
İşte bu adamlar sonuçta bu firmayı kurarken teminat yatırırlar merkez bankasına örnek vereyim bugun bir sigorta firması kuracaksın hazineye 300 milyondan fazla para yatırıyorsun teminat, yada ne bileyim trafik sigortası alacaksın belli bir teminat yatırıyorsun. Bankalarda bu tarz ödeme sistemleride böyledir. Sen bunların kurmasına izin vermişsin zaten yıllardırda belli paparadan kumar olduğu hatta kartını kiraya verip yakalananlara bu yıllar içinde para cezasıda kestin. Şimdi neden operasyon yapıyorsun kimse sorgulamıyor. Yani kişiler kartını kumar için kiralayınca zaten ceza kesiyordun 3-5 sene öncesine kadar yani burada kumar döndüğü belli o zaman yaptırım uygulasaydın ya insanlar mağdur olmasa denetlesen ve firmada kendini ona göre şekillendirse.Devlet neyi denetleyebiliyor ki güncel dönemde bunu denetlesin. Normalde olması gereken o da ülke normal değilgöz yumup kestikleri vergi ile keyif çatıyorlar.
Tamamen kapatıcaklar sanırım da bitirmediler mi sizin incelemeyi.5 aydır masak tarafında inceleme altında ve param da duruyor. müşterilerine bir gram şeyine takmıyorlar. Her zaman bekleyin bekleyin... Tamamen kapansa hiç üzülmem.
Bende öyle düşünüyorum Papara sadece kullanıcılarının parasını mevduata atarak bile güzel para kazanıyordur.Döviz işlemleri aracı firma ileydi ama ondan bile güzel komisyon kazanıyorlardır.İşte bu adamlar sonuçta bu firmayı kurarken teminat yatırırlar merkez bankasına örnek vereyim bugun bir sigorta firması kuracaksın hazineye 300 milyondan fazla para yatırıyorsun teminat, yada ne bileyim trafik sigortası alacaksın belli bir teminat yatırıyorsun. Bankalarda bu tarz ödeme sistemleride böyledir. Sen bunların kurmasına izin vermişsin zaten yıllardırda belli paparadan kumar olduğu hatta kartını kiraya verip yakalananlara bu yıllar içinde para cezasıda kestin. Şimdi neden operasyon yapıyorsun kimse sorgulamıyor. Yani kişiler kartını kumar için kiralayınca zaten ceza kesiyordun 3-5 sene öncesine kadar yani burada kumar döndüğü belli o zaman yaptırım uygulasaydın ya insanlar mağdur olmasa denetlesen ve firmada kendini ona göre şekillendirse.
Burada vergiden ziyade bence araları bozuldu gibi bakıyorum ben, yoksa yeni bir şey değil bu
kumar falan hikaye, ayrı düşmüşlerdir. Yoksa kartını kumarlara kiralayanları 3-5 sene önce bulup kart sahiplerine ceza kesebiliyordun da yeni mi aklına geldi boş boş işler. Olan bize oluyor biz iş için kullanıyoruz gerçi şuan papeldeyiz ama bu gidişle hepsi sırayla patlayacakTamamen kapatıcaklar sanırım da bitirmediler mi sizin incelemeyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende öyle düşünüyorum Papara sadece kullanıcılarının parasını mevduata atarak bile güzel para kazanıyordur.Döviz işlemleri aracı firma ileydi ama ondan bile güzel komisyon kazanıyorlardır.
Zaten şu anki devlet sistemi o. İllegal bir şeye bulaşıyorsa yaptığın iş, aranı bozmazsan devletle devam ediyorsun yapmaya. Bozduğun an seni indirip kendilerini aradan çıkarıyorlar.Burada vergiden ziyade bence araları bozuldu gibi bakıyorum ben, yoksa yeni bir şey değil bu
Olmuyoe akbank yapı kredi ile denedimDostum uygulamanın para gönder kısmından fast ile kendi banka hesabına çekebilirsin
çekenler yok mu söylesinlweziraat iş bankası ikisinde de çekilmiyor yarın kartı atm ye takıp çekmeyi deneyeceğim 12500 ₺ param yansın istemiyorum