Neler Yeni

Papara'ya girdim ne yapmalıyım?

AKAsienna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Akif Kaya
Özellikle İninal'ın aylık 2 tl kullanım ücreti yüzünden paparaya geçtim kayıt oldum ne yapmalıyım, kart istiyormuşuz eve falan getiriyorlarmış nasıl oluyor bunlar?

Muhammet Tunçay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet
Paparanın sitesinden kayıt olduysan uygulamasını indir. Kartlar kısmından black kard iste. Adres falan istiyorlar doldur oraları. Adresine gelecek. Gelince de kimliğinle adama bazı bilgileri söyleyip kartı alacaksın. Aldıktan sonra kuryenin verdiği kağıttaki barkodu uygulamadan okutunca kart aktif olacak.

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
hocam hesabınızı dogruladınızmı tc nizle fln once dogrulayın
dogruladıysanız kartlar bolumune gelin
papara black card var ordan black card iste diyin
adres mahalle sokak daire nerde yaşiyosanız onları yazin
1 haftada kart basılcak 2 3 gunede kurye evinize getirir evde yoksanız veliniz alabilir
sonra kartı aktifleştirkcesin eve geldiginde
kartı kuryeden alırken kimlini yaninda getirmeyi unutma bi form gibi bişey dolturtuyolar

AKAsienna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Akif Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Paparanın sitesinden kayıt olduysan uygulamasını indir. Kartlar kısmından black kard iste. Adres falan istiyorlar doldur oraları. Adresine gelecek. Gelince de kimliğinle adama bazı bilgileri söyleyip kartı alacaksın. Aldıktan sonra kuryenin verdiği kağıttaki barkodu uygulamadan okutunca kart aktif olacak.
ininal gibi hiçbir giderim olmaz değil mi bir sıkıntı yaşamam, bir de 18 değilim sorun olur mu?

AKAsienna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Akif Kaya

AKAsienna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Akif Kaya

AKAsienna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Akif Kaya
Bütün ortak atm'lerden yatırabilirsin. Herhangi bir bankanınki oluyor. Atm'nin yanında yazar zaten kartlar. Mastercard varsa ordan yatırabilirsin.
tekrardan rahatsız ediyorum bir de sanal kart seçeneği var şimdilik sadece steamden oyun satın almak için kullanacağım black card almama gerek var mı?

Muhammet Tunçay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet
tekrardan rahatsız ediyorum bir de sanal kart seçeneği var şimdilik sadece steamden oyun satın almak için kullanacağım black card almama gerek var mı?
Sanal kart'ı kart gelmeden kullanabiliyorsun ama nasıl para aktarıyorsun onu bilmiyorum. Bi de rahatsız etmiyorsun yardım etmek için forumdayız zaten.

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
sanal karta nasıl para yüklemeyi düşünüyorsun ?

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Özellikle İninal'ın aylık 2 TL kullanım ücreti yüzünden paparaya geçtim kayıt oldum ne yapmalıyım, kart istiyormuşuz eve falan getiriyorlarmış nasıl oluyor bunlar?
en sağ altta kartlarım kısmına gel oradan bütün kartları sipariş ver en iyisi black karttır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,156
Üyeler
161,668
Son üye
Arwin
Top Bottom