ininal gibi hiçbir giderim olmaz değil mi bir sıkıntı yaşamam, bir de 18 değilim sorun olur mu?Paparanın sitesinden kayıt olduysan uygulamasını indir. Kartlar kısmından black kard iste. Adres falan istiyorlar doldur oraları. Adresine gelecek. Gelince de kimliğinle adama bazı bilgileri söyleyip kartı alacaksın. Aldıktan sonra kuryenin verdiği kağıttaki barkodu uygulamadan okutunca kart aktif olacak.
Hiçbir para vermiyorsun. Ben de 18 değilim sorun olmuyor.ininal gibi hiçbir giderim olmaz değil mi bir sıkıntı yaşamam, bir de 18 değilim sorun olur mu?
Bütün ortak atm'lerden yatırabilirsin. Herhangi bir bankanınki oluyor. Atm'nin yanında yazar zaten kartlar. Mastercard varsa ordan yatırabilirsin.tamamdır teşekkür ederim bir de nerelerden para yatırabiliyoruz karta
13+ kullanabiliyor ve hiç ücret almıyolarininal gibi hiçbir giderim olmaz değil mi bir sıkıntı yaşamam, bir de 18 değilim sorun olur mu?
tekrardan rahatsız ediyorum bir de sanal kart seçeneği var şimdilik sadece steamden oyun satın almak için kullanacağım black card almama gerek var mı?Bütün ortak atm'lerden yatırabilirsin. Herhangi bir bankanınki oluyor. Atm'nin yanında yazar zaten kartlar. Mastercard varsa ordan yatırabilirsin.
Sanal kart'ı kart gelmeden kullanabiliyorsun ama nasıl para aktarıyorsun onu bilmiyorum. Bi de rahatsız etmiyorsun yardım etmek için forumdayız zaten.tekrardan rahatsız ediyorum bir de sanal kart seçeneği var şimdilik sadece steamden oyun satın almak için kullanacağım black card almama gerek var mı?
sanal karta nasıl para yüklemeyi düşünüyorsun ?tekrardan rahatsız ediyorum bir de sanal kart seçeneği var şimdilik sadece steamden oyun satın almak için kullanacağım black card almama gerek var mı?
en sağ altta kartlarım kısmına gel oradan bütün kartları sipariş ver en iyisi black karttırÖzellikle İninal'ın aylık 2 TL kullanım ücreti yüzünden paparaya geçtim kayıt oldum ne yapmalıyım, kart istiyormuşuz eve falan getiriyorlarmış nasıl oluyor bunlar?