Yardım Para iadem Gelmedi, Ne yapmalıyım?

Reaksiyon skoru
748
2 Mayısta Amazon'dan Amazon satıcılı bir ürün aldım. Üründe problem vardı, değişimini yaptılar. Gelen 2. Üründe problemliydi. Mecburen iade yapmak zorunda kaldım.
10 Mayısta iade ettim. Tam 14 gün geçti ancak iade onaylanmasına rağmen parayı göremiyorum. Nays ile ödeme yapmıştım. Burada sorun Amazon'da mı Nays'ta mı emin olamıyorum. Amazon'u defalarca kez aradım. Hep kayıt oluşturdular, departman vs size dönüş yapacak, bilgi verecek denildi. Tahmin edeceğiniz gibi bir gelişme olmadı. Bu durumdan sıkıldım, benzer bir durum yaşadınız mı? Ne önerirsiniz?

Amazon naysa iletmişsse 8 iş günü içinde karta yatırmaları lazım diye biliyorum. Nays a sorun bence

O zaman sorun amazonda. Bence sürekli arayın. Her müşteri temsilcisi konulara hakim değil benim iade sorunumu 5. temsilci felan çözmüştü.

Sorun bence Naystadır. Amazon iadeyi çok hızlı yapıyor. Nays'ta eskiden girebildiğim hesabıma aylardır giremiyorum. Müşteri hizmetleri bile çözüm bulamıyor. Gördüğüm en kötü Sanal bankacılık uygulaması.

Benzer durumu ben de yaşadım. Çok fazla talep oluşturunca ödeme sağladılar.

Sorun bence Naystadır. Amazon iadeyi çok hızlı yapıyor. Nays'ta eskiden girebildiğim hesabıma aylardır giremiyorum. Müşteri hizmetleri bile çözüm bulamıyor. Gördüğüm en kötü Sanal bankacılık uygulaması.
Nays bu konuda çok hızlı gaming gen iadesini 1 günde geçirdi hesabıma her iadem hızlı gerçekleşiyor sırf o yüzden çoğu zaman nays ile ödüyorum

amazon iade işlemi başlatmayı unutmuş yüksek ihtimal , tekrar talep açın hızlıca çözülür

Nays bu konuda çok hızlı gaming gen iadesini 1 günde geçirdi hesabıma her iadem hızlı gerçekleşiyor sırf o yüzden çoğu zaman nays ile ödüyorum
Amazon bana hiç sıkıntı yaşatmadı. Amazon tarafında bir sıkıntı varsa bence sıkıştır müşteri hizmetlerini bir. Nays'ı kendi hesabımdan kullanamıyorum saçma şekilde ya. Çözümünü biliyor musunuz ? Giriş hatası veriyor. Müşteri hizmetleriyle konuştum ve dediklerini uyguladım ama onlar bile çözemedi sıkıntıyı...

Amazon paranın gönderildiğini ve kısa zamanda referans kodu yazacaklarını söyledi.
Bu durumda Nays mı sorunlu...

Geri