Para içerde kaldı yardım

Laptap

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
9
1761864112312.webp

Çekim kapandı mı az önce çekiliyordu.

Hocam Öncelikle geçmiş olsun Diğer arkadaşa Vermiş olduğunuz sert hakaretten dolayı size kınıyorum ama başımdan geçen bir olay size söylemek isterim papara'da 20.000 lira param kalmıştı ve öğrenci olduğum için bu Para benim için gerçekten büyük bir paraydı hiçbir şekilde kullanamıyordum giriş bile yapamıyordum hesabım inceleme altındaydı bu zamana kadar hiçbir şekilde kumar yasa dışı vesaire hiçbir etkinliğim olmadı oynamayı da bilmem yapmayı da bilmem zaten papara'yı aradığım zaman bana söyledikleri şey şu oldu hesabınız inceleme altında dediler Ben de dedim ki neden inceleme altında dediler işte her zaman yapılmış olduğumuz bir şey sizin yapmış olduğunuz bir işleme dayalı değil sizinle alakası yok dediler ben de paramı geri sayımı söyledim dediler Ben destek kaydı oluşturdum Merak etmeyin Bugün kesinlikle açılır dediler ben de açılmazsa paramı geri alabilecek miyim dedim Tabii ki de evet dediler O günden beri paramı aldığımdan ve hesabıma açıldığından beri asla ama asla papara kullanmadım O yüzden kimsenin kullanmasında övermiyorum kafalarına göre iş yapıyorlar resmen Ve hiçbir şekilde bir bilgi veya bir sorumluluk kaydı da tutmuyorlar sizin yapmanız gereken şey o parayı aramanız Çünkü burada sadece saçma bir ekran görüntüsü paylaşıp hiçbir şey yazmamak tamamen başlı başına saçma bir de babayla ilgili şaka yapan masumca yaklaşan Bir insana karşı hakaret etmek hiç hoş değil kaç yaşında insansınız yakışıyor mu ya bu yapmış olduğunuz hareket hiç hoş değil yani onun dışında Forum kullanmayı bilmiyorsunuz Belli ki fakat biz burada küfür etmeyiz hakaret etmeyiz insanlara yardımcı olmaya çalışırız ara sıra espri de yaparız fakat bunları kaldıramıyorsanız forum gibi yerlerde paylaşım yapmak yerine gidip direkt muhatabınız olan papara'yı arayın zaten muhatabınız da orası olmalı Biz buradan ne yapabiliriz ki sadece tahminde bulunuruz veya en fazla papara'yı ara deriz ve tekrardan bunu söylüyorum papara'yı arayacaksın dediğim gibi Aslında bu Saygılı yapmış olduğum saygılı yoruma hak etmiyorsun ama hayatında bir defa kendini özel hissetmen için söyleyeyim dedim

senin ben ibine evladı dalga niye geçiyorsun farz et senin başına geldi

Öncelikle babam hakkında yaptığınız bu ofansif yorum hiç hoşuma gitmedi, bunu muhakkak bir gün olursa avukatıma bildireceğim.

Farz et senin başına geldi demişsiniz, gelemez çünkü ne yazık ki benim kaybedebileceğim 50 bin TL'm yok.
Şuan 50 bin tl kaybedebilecek bir adam olsam çok mutlu olurdum.

Geri