Sistem her zaman alıcıyı koruyor.Sakın satma risk almaya değmez.Kahpe kötü niyetliler yüzünden bu hale geldik.param güvende ile alışveriş yaptım ama hiç satmadım işler nasıl yürüyor anlatır mısınız ve satmalı mıyım?
hayır satma dolandırılırsın, param güvende satıcı için berbat alıcı için güzel bir yöntem. Alıcı ürünü alıyo sorun var diye iade ediyo başka ürün yolluyo dolandırılan çokparam güvende ile alışveriş yaptım ama hiç satmadım işler nasıl yürüyor anlatır mısınız ve satmalı mıyım?
satma çok büyük sorun yaşama ihtimalin var bence en iyisi elden satparam güvende ile alışveriş yaptım ama hiç satmadım işler nasıl yürüyor anlatır mısınız ve satmalı mıyım?
SATMA başın ağrır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kartın marka modeli ne
peki bizim elimizden bişey gelmiyo mu şikayet edemiyoz muhayır satma dolandırılırsın, param güvende satıcı için berbat alıcı için güzel bir yöntem. Alıcı ürünü alıyo sorun var diye iade ediyo başka ürün yolluyo dolandırılan çok
satma sakınparam güvende ile alışveriş yaptım ama hiç satmadım işler nasıl yürüyor anlatır mısınız ve satmalı mıyım?
sahibinden ilgilenmiyo tüketici hakemine felan başvur diyo oyalıyoMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
peki bizim elimizden bişey gelmiyo mu şikayet edemiyoz mu
forumdan birine satmadığın sürece bence satma param güvende ile kötü niyetli insan çok fazla dışarıdaMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kanka art niyetli adama denk gelirsin elinde patlar kartMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam elden satamıyorum elden satmak istiyorumsatma çok büyük sorun yaşama ihtimalin var bence en iyisi elden sat
facebook market vardı galiba ordan satmak güvenli mi ondan mı bahsediyon bideelden satamıyorsan güvenli facebook gruplarından REF'li üyelere önden gönderim satabilirsin kargo alıcı ait 2.7-2.8 gider illaki.