Neler Yeni

Yardım Param güvende ile elden teslim yapılır mı??

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Arda Teksin
Merhaba hocalarım arkadaş limit ile alacağını belirtti bu yüzdende param güvende teklif etti fakat elden teslim alabileceğini söyledi tutar direk bana yansıtılır mı veya dolandırıcimi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Furkan b
Merhaba hocalarım arkadaş limit ile alacağını belirtti bu yüzdende param güvende teklif etti fakat elden teslim alabileceğini söyledi tutar direk bana yansıtılır mı veya dolandırıcimi?
bence işini riske bırakma kargoyla gönder ne farkeder ve satarken paketlerken video çek bilmiyorum fazla

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Arda Teksin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence işini riske bırakma kargoyla gönder ne farkeder ve satarken paketlerken video çek bilmiyorum fazla
Yani arkadaş direk gelip alabileceğini söylemekte hocam limit ile alacağı için bu yüzden teklif ediyor aynı şehirdeyiz direk onay veremiyormu?

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
Param güvendeyle yapacaksanız elden teslim etmeyin prosedüre uygun biçimde kargolayın ve kargolamadan önce ürünün seri numarasına kadar her şeyi videoya alın ve bence arkadaşa söyleyin nakit avans falan çeksin öyle elden alsın çünkü param güvendenin komisyonu da fazla hem de siz güvende kalın.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Arda Teksin
Param güvendeyle yapacaksanız elden teslim etmeyin prosedüre uygun biçimde kargolayın ve kargolamadan önce ürünün seri numarasına kadar her şeyi videoya alın ve bence arkadaşa söyleyin nakit avans falan çeksin öyle elden alsın çünkü param güvendenin komisyonu da fazla hem de siz güvende kalın.
Hocam anında vesayre onay verebiliyorsa sorun değil dediğim gibi ama onay veremiyosa yapmam zaten.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Hocam anında vesayre onay verebiliyorsa sorun değil dediğim gibi ama onay veremiyosa yapmam zaten.
Param güvendede prosedür olarak kargoya vermeniz falan gerekiyor siz kargolayınca onay çıkıyor diye biliyorum

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Arda Teksin
Param güvendede prosedür olarak kargoya vermeniz falan gerekiyor siz kargolayınca onay çıkıyor diye biliyorum
Canlı destek vesayre bir şey yapamaz mı bu konuda çünkü arkadaş ciddi alıcı olduğunu söylemekte birde yani aynı ildeyiz aynı ilçedeyiz 😃

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Canlı destek vesayre bir şey yapamaz mı bu konuda çünkü arkadaş ciddi alıcı olduğunu söylemekte birde yani aynı ildeyiz aynı ilçedeyiz 😃
Arkadaşa söyleyin nakit avans çeksin ya da gitsin bir kuyumcudan nakit çeksin kredi kartından param güvendenin komisyonundan daha az komisyon öder.

Berkay066

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Muhammed Berkay Murat
Elden verme önce kargoya ver gidip alsın

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Musa Topçu
limit ile alacaksa paparaya yatırsın ordan senin papara hesabına atsın boşuna ekstra pg komisyonu da vermemişi olursunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

veya ikinizde kargo şubesine gidin durumu anlatın kargoya verildi ve teslim edildi şeklinde ayarlasınlar

Top Bottom