bence işini riske bırakma kargoyla gönder ne farkeder ve satarken paketlerken video çek bilmiyorum fazlaMerhaba hocalarım arkadaş limit ile alacağını belirtti bu yüzdende param güvende teklif etti fakat elden teslim alabileceğini söyledi tutar direk bana yansıtılır mı veya dolandırıcimi?
Yani arkadaş direk gelip alabileceğini söylemekte hocam limit ile alacağı için bu yüzden teklif ediyor aynı şehirdeyiz direk onay veremiyormu?bence işini riske bırakma kargoyla gönder ne farkeder ve satarken paketlerken video çek bilmiyorum fazla
Param güvendeyle yapacaksanız elden teslim etmeyin prosedüre uygun biçimde kargolayın ve kargolamadan önce ürünün seri numarasına kadar her şeyi videoya alın ve bence arkadaşa söyleyin nakit avans falan çeksin öyle elden alsın çünkü param güvendenin komisyonu da fazla hem de siz güvende kalın.Merhaba hocalarım arkadaş limit ile alacağını belirtti bu yüzdende param güvende teklif etti fakat elden teslim alabileceğini söyledi tutar direk bana yansıtılır mı veya dolandırıcimi?
Hocam anında vesayre onay verebiliyorsa sorun değil dediğim gibi ama onay veremiyosa yapmam zaten.Param güvendeyle yapacaksanız elden teslim etmeyin prosedüre uygun biçimde kargolayın ve kargolamadan önce ürünün seri numarasına kadar her şeyi videoya alın ve bence arkadaşa söyleyin nakit avans falan çeksin öyle elden alsın çünkü param güvendenin komisyonu da fazla hem de siz güvende kalın.
Param güvendede prosedür olarak kargoya vermeniz falan gerekiyor siz kargolayınca onay çıkıyor diye biliyorumHocam anında vesayre onay verebiliyorsa sorun değil dediğim gibi ama onay veremiyosa yapmam zaten.
Canlı destek vesayre bir şey yapamaz mı bu konuda çünkü arkadaş ciddi alıcı olduğunu söylemekte birde yani aynı ildeyiz aynı ilçedeyizParam güvendede prosedür olarak kargoya vermeniz falan gerekiyor siz kargolayınca onay çıkıyor diye biliyorum
Arkadaşa söyleyin nakit avans çeksin ya da gitsin bir kuyumcudan nakit çeksin kredi kartından param güvendenin komisyonundan daha az komisyon öder.Canlı destek vesayre bir şey yapamaz mı bu konuda çünkü arkadaş ciddi alıcı olduğunu söylemekte birde yani aynı ildeyiz aynı ilçedeyiz![]()