param güvende ile mouse satılır mı?

Reaksiyon skoru
2,984
adamı havaleye ikna edemedim sizce param güvende ile satılır mı ne gibi tehlikeleri var?

Alınır. Tehlikeli bir durum yok.

Senin mouse tuzluydu biraz yerinde olsam satmazdım kimin ne yapıcağı belli olmuyor

ödeyeceğiniz komisyon miktarını hesaplayıp fiyatı güncelleyin bide paketleme işini özenle yapın ki geri dönüşler iyi olsun he birde ürünü değiştirip karşı tarafın iade etme riskide var bilemedim şimdi :unsure::unsure:

alınır ama satılmaz hocam mouse u değiştirir size bozuk mouse gönderirse hiçbir şekilde sahibinden sizi savunmuyor param güvende ile satış asla yapılmaz
Valla şimdiye kadar çok ürün sattım. Belki şanslıydım bilmiyorum ama hiç sorun yaşamadım.

alıcının sana ilk mesajı param güvende ile almak istiyorum böyle mavili felen filansa engelle geç :kekw:
yok önce ürünü sordu başka modelleri sordu ama satmayacağım herhalde.

yok önce ürünü sordu başka modelleri sordu ama satmayacağım herhalde.
bazıları direk hiç bir şey yazmadan link atiyor param güvende almak istiyorum banner i gibi anlamışsındır ona tıklayınca direk sahibinden fake sitesine yönlendiriyor tıklamazsan 1 gün içinde adam tekrar baitlemek için mesaj atiyor 24 saat içinde cevap vermediğiniz için onaylanmamıştır vs vs anladın işte mevzuyu ayık ol :kekw:

bazıları direk hiç bir şey yazmadan link atiyor param güvende almak istiyorum banner i gibi anlamışsındır ona tıklayınca direk sahibinden fake sitesine yönlendiriyor tıklamazsan 1 gün içinde adam tekrar baitlemek için mesaj atiyor 24 saat içinde cevap vermediğiniz için onaylanmamıştır vs vs anladın işte mevzuyu ayık ol :kekw:
aynen o tipleri biliyorum birde e posta isteyen tipler var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,356
Üyeler
183,271
Son üye
Hemo
Geri