NaberlaneNEsbAtUr
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,984
adamı havaleye ikna edemedim sizce param güvende ile satılır mı ne gibi tehlikeleri var?
bende öyle düşünüyorum.hocam boşver ya uğraşmana değmez acil paraya ihtiyacın yoksa
Param güvende ile 1100tl ye klavye sattım. Birkaç kere de 100 200tl lik ürünler sattım sorun olmadı. Paketleme yaparken videoya falan çekin sorun olmasınadamı havaleye ikna edemedim sizce param güvende ile satılır mı ne gibi tehlikeleri var?
alınır ama satılmaz hocam mouse u değiştirir size bozuk mouse gönderirse hiçbir şekilde sahibinden sizi savunmuyor param güvende ile satış asla yapılmazAlınır. Tehlikeli bir durum yok.
Valla şimdiye kadar çok ürün sattım. Belki şanslıydım bilmiyorum ama hiç sorun yaşamadım.alınır ama satılmaz hocam mouse u değiştirir size bozuk mouse gönderirse hiçbir şekilde sahibinden sizi savunmuyor param güvende ile satış asla yapılmaz
yok önce ürünü sordu başka modelleri sordu ama satmayacağım herhalde.alıcının sana ilk mesajı param güvende ile almak istiyorum böyle mavili felen filansa engelle geç![]()
bazıları direk hiç bir şey yazmadan link atiyor param güvende almak istiyorum banner i gibi anlamışsındır ona tıklayınca direk sahibinden fake sitesine yönlendiriyor tıklamazsan 1 gün içinde adam tekrar baitlemek için mesaj atiyor 24 saat içinde cevap vermediğiniz için onaylanmamıştır vs vs anladın işte mevzuyu ayık olyok önce ürünü sordu başka modelleri sordu ama satmayacağım herhalde.
aynen o tipleri biliyorum birde e posta isteyen tipler var.bazıları direk hiç bir şey yazmadan link atiyor param güvende almak istiyorum banner i gibi anlamışsındır ona tıklayınca direk sahibinden fake sitesine yönlendiriyor tıklamazsan 1 gün içinde adam tekrar baitlemek için mesaj atiyor 24 saat içinde cevap vermediğiniz için onaylanmamıştır vs vs anladın işte mevzuyu ayık ol![]()