Param güvende ile telefon alınır mı? Öneri var mı?

tarikko

80+
Reaksiyon skoru
6
Param Güvende ile cihaz alınır mı? Bu arada fiyat nasıl? Samsung Galaxy S22 buldum TR cihazı. Kasada darbe falan varmış biraz. 9.500e veriyor. Alayım mı? Aynı paralara nothing phone 1, iPhone 11 ve s22 gözüme kestirdim. Aynı zamanda a54 bulabilirim. Bu fiyatlara başka öneriniz var mı? 3-4 yıl kullanmak için alacağım. Kamera ve oyun konusu önemli benim için. Bu bütçelere başka öneriniz varsa beklerim. Samsung'un en korktuğum yani amoled yanığı.

Param güvende ile alım-satım hiç yapılmaz bence ama denemek istiyorsanız size kalmış.

Alıp iade edebilirsiniz.Güzelce her yerine bakın ama.Param güvende alıcıyı koruyor satıcıyı değil.Alıcı her türlü iade edip parayı alıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama bana sorarsan ikinci el telefonlara güvenilmez nothing phone 1 al geç sadece batarya biraz az gidiyor.

Tabi s22 güzelse çok iyi s serisi ile 10-15k lık telefonlar yarışamaz

Son düzenleme:
Param güvende ile alım-satım hiç yapılmaz bence ama denemek istiyorsanız size kalmış.
Sebebi nedir

Alıp iade edebilirsiniz.Güzelce her yerine bakın ama.Param güvende alıcıyı koruyor satıcıyı değil.Alıcı her türlü iade edip parayı alıyor.

Ama bana sorarsan ikinci el telefonlara güvenilmez nothing phone 1 al geç sadece batarya biraz az gidiyor.

Tabi s22 güzelse çok iyi s serisi ile 10-15k şık telefonlar yarışamaz
Kafam karıştı hocam. Ne dediğinizi anlamadım 🙂

S22 çöp
S22 serisinde kronik ısınma ve hızlı batarya downgrade (verimsiz SoC)

Önermem

Sebebi nedir

Kafam karıştı hocam. Ne dediğinizi anlamadım 🙂
Hocam bana göre 2.el telefon alınmaz.Çok fazla parçalarını değiştirip sıfır gibi satma olayları fln. oluyor.

Eğer alacaksanız param güvende alıcıyı korur iade etme hakkına sahipsiniz. Güzelce bakın gerekirse telefoncuya götürün eksper gibi incelemeniz lazım.

Sıfır alacaksanız iPhone 11 tavsive etmem.
Nothing phone 1 bataryası az gidiyor onun harici iyi.
A54 ortalamadır üzmez.

S22 çöp
S22 serisinde kronik ısınma ve hızlı batarya downgrade (verimsiz SoC)

Önermem
Bu fiyatlara başka öneri var mı

Hocam bana göre 2.el telefon alınmaz.Çok fazla parçalarını değiştirip sıfır gibi satma olayları fln. oluyor.

Eğer alacaksanız param güvende alıcıyı korur iade etme hakkına sahipsiniz. Güzelce bakın gerekirse telefoncuya götürün eksper gibi incelemeniz lazım.

Sıfır alacaksanız iPhone 11 tavsive etmem.
Nothing phone 1 bataryası az gidiyor onun harici iyi.
A54 ortalamadır üzmez.
Yani o işi halledebilirim belli olur. Sadece bulduğum cihaz bu fiyata tercih edilir mı bilemedim.

Yani o işi halledebilirim belli olur. Sadece bulduğum cihaz bu fiyata tercih edilir mı bilemedim.
2. El piyasayı bilmiyorum eğer sarj etmeyi göze alırsanız güzel cihaz kamera olarak fakat yaz ayında ekstra bir ısınıyor.

Şarjı çabuk bitiyor onun haricinde mükemmel

Param Güvende ile cihaz alınır mı? Bu arada fiyat nasıl? Samsung Galaxy S22 buldum TR cihazı. Kasada darbe falan varmış biraz. 9.500e veriyor. Alayım mı? Aynı paralara nothing phone 1, iPhone 11 ve s22 gözüme kestirdim. Aynı zamanda a54 bulabilirim. Bu fiyatlara başka öneriniz var mı? 3-4 yıl kullanmak için alacağım. Kamera ve oyun konusu önemli benim için. Bu bütçelere başka öneriniz varsa beklerim. Samsung'un en korktuğum yani amoled yanığı.
Bi kaç ay önce bende param güvendeyle s22 aldım. Tavsiye ederim

Param Güvende ile ürün alınır ama satılmaz. alıcıyı çok koruduğu için iyi bir sistem fakat satıcıyı zerre korumuyor

Alınır testlerini iyi yaparsan sorun olmaz. Ama uygun gibi geldi bana temiz olduğuna eminseniz alabilirsiniz. Cihazda ısınma ve pil sorunları var bilginiz olsun. Kullananlardan duyduğum kadar.

Geri