Neler Yeni

Param güvende sorunu

Tunahann_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tunahan Yorulmaz
Sahibinden.com da kimse param güvende ile satış yapmıyor. Neden ? Biz nasıl alışveriş yapacağız. herkes elden diyor veya gel al diyor veya parayı gönder sana kargolayayım diyor 1 kişi 2 kişi de değil ha en az 100 kişiye denk geldim.(Nasıl alışveriş yapacağım bana yol gösterin)

Son düzenleme:

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Sahibinden.com da kimse param güvende ile satış yapmıyor. Neden ? Biz nasıl alışveriş yapacağız. herkes elden diyor veya gel al diyor veya parayı gönder sana kargolayayım diyor 1 kişi 2 kişi de değil ha en az 100 kişiye denk geldim.
ne arıyorsunuz?ben 1 haftada hem klavye aldım hem ekran kartı sattım param güvende ile

MST07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
mustafa şahin
bu hafta içinde hem ürün aldım hem ürün sattım ben bir problem yaşamadım ama sizin yaşamayacağınız anlamına gelmez. art niyetli birisi sistemi eğer alıcı ise satıcıyı çok rahat mağdur edebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mert Güler
Geçen haftalarda bilgisayarımı satılığa koydum ama şu sebeplerden param güvende ilanı açmadım ;
1-Hem benden hem alıcıdan ciddi komisyon kesiyor
2-Tamamen alıcıyı korumaya dayalı bir sistem 2.el ürünlerde hiçbir sistem hem alıcıyı hem de satıcıyı koruyamaz çünkü ürünün ne durumda olduğunu site bilemez , sağlam bilgisayar göndersem ve karşıdaki kişi kendi bozuk anakartını ramini vs söküp benimkini alsa ve geri iade etse kim savunacak beni ? kimse kimseye güvenemez özellikle bu devirde , bir alıcı geldi testlerini yaptı kullandı evirdi çevirdi ve elden satın aldı ne o zararlı çıktı ne ben en sağlam alışveriş şu zamanda budur

Tunahann_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tunahan Yorulmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne arıyorsunuz?ben 1 haftada hem klavye aldım hem ekran kartı sattım param güvende ile
ilk önce laptop alacaktım çok fazla kişiye yazdım malesef kimse satmadı. Şimdi de sistem toplayayım bari dedim onu da toplayamicaz herhalde kimse satış yapmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçen haftalarda bilgisayarımı satılığa koydum ama şu sebeplerden param güvende ilanı açmadım ;
2-Tamamen alıcıyı korumaya dayalı bir sistem 2.el ürünlerde hiçbir sistem hem alıcıyı hem de satıcıyı koruyamaz çünkü ürünün ne durumda olduğunu site bilemez , sağlam bilgisayar göndersem ve karşıdaki kişi kendi bozuk anakartını ramini vs söküp benimkini alsa ve geri iade etse kim savunacak beni ? kimse kimseye güvenemez özellikle bu devirde , bir alıcı geldi testlerini yaptı kullandı evirdi çevirdi ve elden satın aldı ne o zararlı çıktı ne ben en sağlam alışveriş şu zamanda budur
peki nasıl alışveriş yapıyoruz başka bir sistem fln mı var ?

BlackShot

80+
Bende satmıyorum kesinlikle. Şimdide değişik tipler çıktı piyasaya üzerine adımı yaz foto yolla yok foto çek el salla ürüne. Kusura bakmasınlarda uğraşamam bunlarla. Şartlar belli. Elden alırsın veya ödersin öyle gönderirim. Güven sorunun varsa gider mağazadan alırsın

fyyz34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Feyyaz Yalcin
Adamin elinde bozuk bir parça var aynisini sahibindenden aldi bozuk cikti diyerek bozuk olani geri yolladi noldu simdi satici magdur oldu bunun onune nasil gecilebilir

1905

80+ Silver
facebook gruplarında referansı bol olan satıcılardan alabilirsiniz. şimdiye kadar bi problemle karşılaşmadım ancak satıcının güvenilir olduğunu iyice araştırın. önce parayı atarsınız sonra size kargolarlar çoğunlukla.

Tunahann_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tunahan Yorulmaz
Evet komisyon gerçekten fazla peki bir ürün alırken nasıl alıyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mert Güler
Ürün alırken filtreleme özelliğiyle ilimde varsa o satıcıdan almaya çalışıyorum yoksa eğer gözden çıkartabileceğim bir miktarsa yani yüksek fiyatlı değilse güvenli gelen bir ilanı param güvendeyle yada havaleyle alıyorum şansa artık o da,

Top Bottom