Burakbardakci
80+
Dahası
gateio geldi yeniHocam mexc borsasında var.
Gözden çıkardığın parayı yatır.
gateio geldi yeniHocam mexc borsasında var.
Gözden çıkardığın parayı yatır.
nasıl yani anlamadım bitkoinmi yapıyon ?Merhabalar temmuz ayında asgari ücret artacak gibi elimdeki parayı yatırım yapmak istiyorum en azından değer kaybetmesin yada Kâr'a geçmek istiyorum sizce paramı nereye atmalıyım dolar,altın,kripto,euro vs.
yok kanka şuanda çalışıyorum enazından param boşyere değer kaybetmesinnasıl yani anlamadım bitkoinmi yapıyon ?
o zaman bitkoin yapyok kanka şuanda çalışıyorum enazından param boşyere değer kaybetmesin
bugün yapıldı yarın da yapılacak yarın akşam veya öbür akşam açıklanır. Yerinde olsam yarın gider paramı dolara koyarım.saat kaç gibi konuşur bu fedçi
Mesaj otomatik birleştirildi:
bide ne zaman
Tamamdr reis denicembugün yapıldı yarın da yapılacak yarın akşam veya öbür akşam açıklanır. Yerinde olsam yarın gider paramı dolara koyarım.
Tlden iidr bnceDolar ve ya altın, coin işleri sıkıntı şu aralar
ben de tahmin edebiliyorum ama paranın değerini korumanın en iyi yolu emlak,ben herkesin alacak durumu var falan demedimkanka o kadar param yok malesef :/
Şimdi piyasa düşük olduğu icin fazla etki etmedi yuksek olsaydı offffffgateio geldi yeni
binance da gelecek bu yıl değil ama gelecek o zaman parayı bulucaz kardeşimŞimdi piyasa düşük olduğu icin fazla etki etmedi yuksek olsaydı offffff
Yüksek enflasyonun olduğu bir yerde ne alsan kâr edemezsin. Sadece paranı korursun. Bu nedenle ne istiyorsan onu alabilirsin. Kendin araştırıp karar verebilirsin.peki paramı korurmu yoksa Kâr a mı geçerim ?