Neler Yeni

Param Nasıl Enflasyondan etkilenmez veya nasıl Kâr a geçebilirim

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
dolar yıl sonu fena artıcak rez alın yatırın paraları
ytd

Son düzenleme:

OnurCiftci26

80+ Bronze
dolar yıl sonu fena artıcak rez alın yatırın paraları
SS aldım yıl sonu zarar edersem bu yoruma şikayette bulunacağım yatırım tavsiyesi verdiğin için.

"yetki belgesi olmadan yatırım danışmanlığı yapmak 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezasını ve elde edilen menfaatin üç katından az olmamak üzere para cezasını gerektiren bir suçtur."

sa9a

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Hasan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon ve Uygulama Yazılımı
Merhabalar temmuz ayında asgari ücret artacak gibi elimdeki parayı yatırım yapmak istiyorum en azından değer kaybetmesin yada Kâr'a geçmek istiyorum sizce paramı nereye atmalıyım dolar,altın,kripto,euro vs.
Yatırım tavsiyesi değildir! Döviz korumalı yatırım hesabı açabilirsin, uzun veya kısa vadede iyi para gelebilir. Dolar daha da artacak diyorlar. Yada alt coin toplayabilirsin, millet şu sıralar öyle yapıyor.

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
SS aldım yıl sonu zarar edersem bu yoruma şikayette bulunacağım yatırım tavsiyesi verdiğin için.

"yetki belgesi olmadan yatırım danışmanlığı yapmak 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezasını ve elde edilen menfaatin üç katından az olmamak üzere para cezasını gerektiren bir suçtur."
mahkemeden sağ çıkmazsın valla :kizginpeepo:

Efem1905

80+ Bronze
Araba almak en mantıklı iş valla Cuma günü 330 a aldığım arabaya Vavacars 380 veriyor 2 haftaya 400 sen düşün

Kadir_1987

80+ Silver
Merhabalar temmuz ayında asgari ücret artacak gibi elimdeki parayı yatırım yapmak istiyorum en azından değer kaybetmesin yada Kâr'a geçmek istiyorum sizce paramı nereye atmalıyım dolar,altın,kripto,euro vs.
Şuan da bahsettiğin gibi bir dünya yok.
Sana akıl veren akıllıların çoğunun cebin de parası bile yok ;)

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
herhangi bir bölgeden arsa alabilirsin etrafına avm tarzı şeyler açılırsa fena kar edersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom