Inşallah hakkımızda hayırlısı.binance da gelecek bu yıl değil ama gelecek o zaman parayı bulucaz kardeşim
SS aldım yıl sonu zarar edersem bu yoruma şikayette bulunacağım yatırım tavsiyesi verdiğin için.dolar yıl sonu fena artıcak rez alın yatırın paraları
alım gücümüzde bir o kadar düşüceği için para sabit ama aldığımız ürünler azalıcakdolar yıl sonu fena artıcak rez alın yatırın paraları
Yatırım tavsiyesi değildir! Döviz korumalı yatırım hesabı açabilirsin, uzun veya kısa vadede iyi para gelebilir. Dolar daha da artacak diyorlar. Yada alt coin toplayabilirsin, millet şu sıralar öyle yapıyor.Merhabalar temmuz ayında asgari ücret artacak gibi elimdeki parayı yatırım yapmak istiyorum en azından değer kaybetmesin yada Kâr'a geçmek istiyorum sizce paramı nereye atmalıyım dolar,altın,kripto,euro vs.
mahkemeden sağ çıkmazsın vallaSS aldım yıl sonu zarar edersem bu yoruma şikayette bulunacağım yatırım tavsiyesi verdiğin için.
"yetki belgesi olmadan yatırım danışmanlığı yapmak 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezasını ve elde edilen menfaatin üç katından az olmamak üzere para cezasını gerektiren bir suçtur."
Bakalım parayı bir alalım da çıkıyor muyum çıkmıyor muyum o zaman görürüz. Sonradan eklediğin YTD önemli değil önceden ss almıştım ben.mahkemeden sağ çıkmazsın valla
vermeyen adam deilBakalım parayı bir alalım da çıkıyor muyum çıkmıyor muyum o zaman görürüz. Sonradan eklediğin YTD önemli değil önceden ss almıştım ben.
Şuan da bahsettiğin gibi bir dünya yok.Merhabalar temmuz ayında asgari ücret artacak gibi elimdeki parayı yatırım yapmak istiyorum en azından değer kaybetmesin yada Kâr'a geçmek istiyorum sizce paramı nereye atmalıyım dolar,altın,kripto,euro vs.
herhangi bir bölgeden arsa alabilirsin etrafına avm tarzı şeyler açılırsa fena kar edersinMerhabalar temmuz ayında asgari ücret artacak gibi elimdeki parayı yatırım yapmak istiyorum en azından değer kaybetmesin yada Kâr'a geçmek istiyorum sizce paramı nereye atmalıyım dolar,altın,kripto,euro vs.
evet dostlar beni dinleyip pitbull alan olduysa şuan %60 kara geçti umarım birileri değerlendirmiştirkimsede yok üzülme
yerinde olsam bitcoin pitbull coin alırdım ytd.
yatırım tavsiyesi değildir diyim de hapse girmeyim