Param Nasıl Enflasyondan etkilenmez veya nasıl Kâr a geçebilirim

dolar yıl sonu fena artıcak rez alın yatırın paraları
ytd

Son düzenleme:
dolar yıl sonu fena artıcak rez alın yatırın paraları
SS aldım yıl sonu zarar edersem bu yoruma şikayette bulunacağım yatırım tavsiyesi verdiğin için.

"yetki belgesi olmadan yatırım danışmanlığı yapmak 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezasını ve elde edilen menfaatin üç katından az olmamak üzere para cezasını gerektiren bir suçtur."

Merhabalar temmuz ayında asgari ücret artacak gibi elimdeki parayı yatırım yapmak istiyorum en azından değer kaybetmesin yada Kâr'a geçmek istiyorum sizce paramı nereye atmalıyım dolar,altın,kripto,euro vs.
Yatırım tavsiyesi değildir! Döviz korumalı yatırım hesabı açabilirsin, uzun veya kısa vadede iyi para gelebilir. Dolar daha da artacak diyorlar. Yada alt coin toplayabilirsin, millet şu sıralar öyle yapıyor.

SS aldım yıl sonu zarar edersem bu yoruma şikayette bulunacağım yatırım tavsiyesi verdiğin için.

"yetki belgesi olmadan yatırım danışmanlığı yapmak 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezasını ve elde edilen menfaatin üç katından az olmamak üzere para cezasını gerektiren bir suçtur."
mahkemeden sağ çıkmazsın valla :kizginpeepo:

Araba almak en mantıklı iş valla Cuma günü 330 a aldığım arabaya Vavacars 380 veriyor 2 haftaya 400 sen düşün

Merhabalar temmuz ayında asgari ücret artacak gibi elimdeki parayı yatırım yapmak istiyorum en azından değer kaybetmesin yada Kâr'a geçmek istiyorum sizce paramı nereye atmalıyım dolar,altın,kripto,euro vs.
Şuan da bahsettiğin gibi bir dünya yok.
Sana akıl veren akıllıların çoğunun cebin de parası bile yok ;)

herhangi bir bölgeden arsa alabilirsin etrafına avm tarzı şeyler açılırsa fena kar edersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,172
Üyeler
184,898
Son üye
FamasteR
Geri