Neler Yeni

Param Nasıl Enflasyondan etkilenmez veya nasıl Kâr a geçebilirim

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Altına koyarsan paran aynı değerde kalır
kriptoda kar da edebilirsin zarar da

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Burak BARDAKCI
İlgilendiği Kategoriler
GYMMMMMMMMM
hahaha pitbull coin mi ilk defa duydum araştırırım akşama
twitterda aslan amca diye biri var ahmet çakar falan takip ediyo yani adam bildiğin baron
sene sonuna kadar 100x yapıcam dedi bekliyoruz biz de, daha önce dediği her şeyi yaptı, bu biraz iddialı ama bilgin olsun diye söyleyim dedim ytd

Satriani

80+ Bronze
Bana göre de en güvenli liman altın, dünya üzerinde çıkarılmış ya da çıkarılmamış rezervleri düşünürsek, sonuç olarak sınırlı bi' maden. Eğer parayı korumak istersen uzun vadede altın mantıklı, fakat daha fazla kazanayım dersen, kazanç risk ile doğru orantılı olduğu için kaybetme şansının da olduğu farklı yatırımlara girebilirsin.

3.George

80+ Bronze
Altın al, para birimleri değişken olabiliyor. Bir bakmışsın dolar, tlden fazla değer kaybetmiş. Altın her zaman korur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Burak BARDAKCI
İlgilendiği Kategoriler
GYMMMMMMMMM
Altına koyarsan paran aynı değerde kalır
kriptoda kar da edebilirsin zarar da
evet haklısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhabalar temmuz ayında asgari ücret artacak gibi elimdeki parayı yatırım yapmak istiyorum en azından değer kaybetmesin yada Kâr'a geçmek istiyorum sizce paramı nereye atmalıyım dolar,altın,kripto,euro vs.
kur korumalı mevduat cart curt bişey çıkmış ona da bakabilirsin

Bana göre de en güvenli liman altın, dünya üzerinde çıkarılmış ya da çıkarılmamış rezervleri düşünürsek, sonuç olarak sınırlı bi' maden. Eğer parayı korumak istersen uzun vadede altın mantıklı, fakat daha fazla kazanayım dersen, kazanç risk ile doğru orantılı olduğu için kaybetme şansının da olduğu farklı yatırımlara girebilirsin.
mantıklı bir yaklaşım ama senin fikrine tamamen katıldığım söylenemez.
benim şahsi fikrim dünyada çoğalmayan nadir parçalardan biri olan toprak.
ekonomi bu kadar kötü olmasa donumu satar arsa alırdım

ZorTİnaYtİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Eyupcan
twitterda aslan amca diye biri var ahmet çakar falan takip ediyo yani adam bildiğin baron
sene sonuna kadar 100x yapıcam dedi bekliyoruz biz de, daha önce dediği her şeyi yaptı, bu biraz iddialı ama bilgin olsun diye söyleyim dedim ytd
takip edicem kanka

Satriani

80+ Bronze
evet haklısın

kur korumalı mevduat cart curt bişey çıkmış ona da bakabilirsin

mantıklı bir yaklaşım ama senin fikrine tamamen katıldığım söylenemez.
benim şahsi fikrim dünyada çoğalmayan nadir parçalardan biri olan toprak.
ekonomi bu kadar kötü olmasa donumu satar arsa alırdım
Belirli meblalar ile gayrimenkul yatırımı zaten kısa-orta ve uzun vadede şu an en çok yükselişte olan şey, fakat bunu alacak kadar birikim yoksa riski minimumda tutarak altına girilebilir. Diğer yandan toprak hacim olarak değerli statüde değil, bunu değerli kılan insanlığın hırsları yüzünden parsellemeye çalıştığı ve bi' türlü üzerine sığamadığı dünya. Yoksa en basit olarak az/nadir olan şey buna paralel olarak değeri en çok olan şeydir.

ZorTİnaYtİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Eyupcan
arkadaşlar altına yatıracak gibiyim

Dexes

80+ Bronze
hahaha pitbull coin mi ilk defa duydum araştırırım akşama

1655226773220.png
h-harbi varmış o.O2

BabaVoss7

80+ Silver
Ben harcardım şahsen şu devirde ne alsam kar altın yapsam da dolar yapsamda o paraya pek bişey alabildiğim söylenemez olan parayı harcıcan pc araba motor ev arsa vs. Benim düşüncem.

Top Bottom