twitterda aslan amca diye biri var ahmet çakar falan takip ediyo yani adam bildiğin baronhahaha pitbull coin mi ilk defa duydum araştırırım akşama
evet haklısınAltına koyarsan paran aynı değerde kalır
kriptoda kar da edebilirsin zarar da
kur korumalı mevduat cart curt bişey çıkmış ona da bakabilirsinMerhabalar temmuz ayında asgari ücret artacak gibi elimdeki parayı yatırım yapmak istiyorum en azından değer kaybetmesin yada Kâr'a geçmek istiyorum sizce paramı nereye atmalıyım dolar,altın,kripto,euro vs.
mantıklı bir yaklaşım ama senin fikrine tamamen katıldığım söylenemez.Bana göre de en güvenli liman altın, dünya üzerinde çıkarılmış ya da çıkarılmamış rezervleri düşünürsek, sonuç olarak sınırlı bi' maden. Eğer parayı korumak istersen uzun vadede altın mantıklı, fakat daha fazla kazanayım dersen, kazanç risk ile doğru orantılı olduğu için kaybetme şansının da olduğu farklı yatırımlara girebilirsin.
takip edicem kankatwitterda aslan amca diye biri var ahmet çakar falan takip ediyo yani adam bildiğin baron
sene sonuna kadar 100x yapıcam dedi bekliyoruz biz de, daha önce dediği her şeyi yaptı, bu biraz iddialı ama bilgin olsun diye söyleyim dedim ytd
birsürü çakma hesabı var orijinali butakip edicem kanka
Belirli meblalar ile gayrimenkul yatırımı zaten kısa-orta ve uzun vadede şu an en çok yükselişte olan şey, fakat bunu alacak kadar birikim yoksa riski minimumda tutarak altına girilebilir. Diğer yandan toprak hacim olarak değerli statüde değil, bunu değerli kılan insanlığın hırsları yüzünden parsellemeye çalıştığı ve bi' türlü üzerine sığamadığı dünya. Yoksa en basit olarak az/nadir olan şey buna paralel olarak değeri en çok olan şeydir.evet haklısın
Mesaj otomatik birleştirildi:
kur korumalı mevduat cart curt bişey çıkmış ona da bakabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
mantıklı bir yaklaşım ama senin fikrine tamamen katıldığım söylenemez.
benim şahsi fikrim dünyada çoğalmayan nadir parçalardan biri olan toprak.
ekonomi bu kadar kötü olmasa donumu satar arsa alırdım
Altın.Merhabalar temmuz ayında asgari ücret artacak gibi elimdeki parayı yatırım yapmak istiyorum en azından değer kaybetmesin yada Kâr'a geçmek istiyorum sizce paramı nereye atmalıyım dolar,altın,kripto,euro vs.
hahaha pitbull coin mi ilk defa duydum araştırırım akşama
var tabi olum 80 trilyon adet var elimde 800 de olabilir bilmiyorumAlıntıyı görüntüle h-harbi varmış